Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Krajánci neudrželi vedení 4:1 a po další prohře končí čtvrtí ve druhé lize!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Krajánci neudrželi vedení 4:1 a po další prohře končí čtvrtí ve druhé lize!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Krajánci neudrželi vedení 4:1 a po další prohře končí čtvrtí ve druhé lize!

Vytvořeno:8. 7. 2018, 21:00   (upraveno 9. 7. 2018, 19:32)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci velmi dobře vstoupili do utkání a ve dvacáté minutě už vedli 4:1. Opakovala se ale historie minulého zápasu a Krajánci za dalších deset minut prošustrovali své vedení a ve 31. minutě už prohrávali. Nakonec odešli opět poraženi, když čtyři branky jim vsítil Michal Kilčický.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Heta Tech Lanškroun 6:8 (3:1, 1:2, 1:4, 1:2)

V 5. minutě se rozjel k velkému sólu Miroslav Resler a zakončil ho bravurně - 1:0. Za dalších devatenáct sekund po kombinaci Karla Horáka a Jiřího Lunky zvýšil Lubomír Nespěšný na 2:0. V 8. minutě pak Miroslav Resler uvolnil Jiřího Lunku a ten zvýšil už na 3:0. V 9. minutě se ale po přihrávce Jana Moučky poprvé prosadil Michal Kilčický a snížil na 3:1. To Krajánky nepřibrzdilo a na konci 20. minuty po přihrávce Jiřího Lunky odpověděl Marek Šťastný dorážkou na 4:1. Zdálo se být jasno, ale lanškrounský tým se s prohrou smířit nechtěl. Ve 22. minutě hrál Heat tech přesilovku a střela Michala Kilčického změnila směr o nohu Michaela Reslera a početní výhoda byla využita - 4:2. Ve 25. minutě sebral Michal Kičlický za brankou puk Marku Šťastnému a sám snížil dokončeným hattrickem na 4:3. Aby toho nebylo málo, tak ve 29. minutě opět Michal Kilčický zaúřadoval a vyrovnal na 4:4. Ve 31. minutě se pro změnu prosadil Jan Moučka a dokonal obrat na 4:5. Ve 32. minutě rozhodčí ,,vykouzlil" další přesilovku pro lanškrounský celek a ten ji také po asistenci Michala Kilčického a střele Davida Bednáře využil ke zvýšení na 4:6. Ve 35. minutě se ale po akci Oldřicha Čevory prosadil tvrdou střelou z dálky Karel Horák a bylo sníženo na 5:6. Na začátku 46. minuty ale po asistenci Jana Moučky odpověděl David Bednář na 5:7. Ve 47. minutě si to oba vyměnili a Jan Moučka po přihrávce Davida Bednáře zvýšil na 5:8. V poslední minutě po rychlém brejku Michaela Reslera a přihrávce MIroslava Reslera dorazil puk za záda Libora Hrdiny Vladimír Vilímek a upravil tak stav na konečných 6:8.

Fakta - branky: Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Jiří Lunka, Marek Šťastný, Karel Horák, Vladimír Vilímek - Michal Kilčický 4, David Bednář 2, Jan Moučka 2. Asistence: Jiří Lunka 2, Miroslav Resler 2, Michal Resler, Oldřich Čevora, Karel Horák - Jan Moučka 2. Michal Kilčický, David Bednář. Rozhodčí: Patrik Konečný. Vyloučení: 3:2, využití: 0:2. Sestava - Krajánci Ústí n/O: Lukáš Vavřina - Miroslav Resler, Marek Šťastný (2), Michael Resler, Vladimír Vilímek (4), Lubomír Nespěšný, Karel Horák, Oldřich Čevora, Jiří Lunka. Sestava - Heat Tech Lanškroun: Libor Hrdina - Petr Mík st., Michal Kilčický, Martin Skalický, David Bednář, Dominik Fořt, Filip Krystl (2), Jan Moučka (2).

Komentáře k tomuto článku