Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Krajánci zakončili soutěž v České Třebové výhrou nad celkem Záměle a skončí nejhůře druzí!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Krajánci zakončili soutěž v České Třebové výhrou nad celkem Záměle a skončí nejhůře druzí!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Krajánci zakončili soutěž v České Třebové výhrou nad celkem Záměle a skončí nejhůře druzí!!

Vytvořeno:2. 7. 2015, 22:22   (upraveno 2. 7. 2015, 22:22)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu v soutěži v České Třebové Krajánci potvrdili roli favorita a bez větších potíží porazili celek Záměle, když hattricku dosáhl Karel Horák. Výhra znamená jistotu nejhůře druhého místa. V případě ztráty tří bodu Pandy pak dokonce můžou Krajánci soutěž vyhrát. Na úspěchu se podílelo 23 hráčů a 5 brankářů.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Záměl 10:5 (1:2, 5:0, 3:1, 1:2)

Krajánci vstoupili do zápasu dobře a po kombinaci Michaela Reslera a Karla Horáka otevřel skóre utkání Oldřich Čevora - 1:0. Radost z vedení ale trvala pouhých 57 sekund, kdy po přihrávce Michala Janků vyrovnal Filip Večeř - 1:1. Pětadvacet sekund před koncem úvodní čtvrtiny Krajánci opět neuhlídali zadní vrátka a po akci Jiřího Sršně opět Filip Večeř poslal Záměl do vedení a uzavřel tak první čtvrtinu - 1:2. V 16. minutě se prosadil Oldřich Čevora a po jeho přihrávce Karel Horák vyrovanal - 2:2. V 17. minutě po rychlé akci Martina Černého pak Karel Mifek přesnou střelou k tyči překonal Michala Šťovíčka v brance a poslal Krajánky do vedení - 3:2. Na konci 21. minuty po přesné přihrávce Oldřicha Čevory opět mířil přesně Karel Horák a zvýšil na 4:2. Ve 23. minutě pro změnu střílel Karel Horák a vyražený puk od brankláře zasunul do branky Michael Resler - 5:2.  Za dalších 19 sekund přihrával Karel Mifek a Petr Lustyk zvýšil na 6:2 a uzavřel tak podařenou druhou čtvrtinu. V tlaku pak Krajánci pokračovali i ve třetí části. Na začátku 31. minuty se individuálně prosadil Karel Horák a dokončil tak svůj hattrick - 7:2. Ve 32. minutě pak tečoval přihrávku Miloše Černého Petr Lustyk a zvýšil už na 8:2. Ve 35. minutě ztratil Jiří Dytrt puk a Miloš Černý zkušeně zakončil nabídnutou šanci a zvýšil na 9:2.  Ve 35. minutě ztratil pro změnu puk Karel Horák a Filip Večeř také nepohrdnul šancí a snížil na 9:3 a dokončil tak svůj hattrick. Poslední čtvrtinu nezačali Krajánci také zrovna moc dobře a hned ve 37. minutě inkasovali z hole Jiřího Sršně, kterému přihrával David Bednář - 9:4. Ve 39. minutě byli Krajánci opět nedůslední a po asistenci Filipa Večeře snížil Jiří Dytrt na 9:5. Ve 45. minutě ale ujel Michael Resler a jeho zpětnou přihrávku zužitkoval Oldřich Čevora a uzavřel tak stav a také celé utkání na 10:5.

 Fakta - branky: Karel Horák 3, Oldřich Čevora 2, Petr Lustyk 2, Miloš Černý, Karel Mifek, Michael Resler - Filip Večeř 3, Jiří Sršeň, Jiří Dytrt. Asistence: Karel Horák 2, Oldřich Čevora 2, Miloš Černý, Martin Černý, Karel Mifek, Michael Resler - Jiří Sršeň, Filip Večeř, David Bednář, Michal Janků. Vyloučení: 1:2, bez využití. Rozhodčí: Štěpán Švec. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Meduna - Karel Horák (1,5), Přemysl Rubeš, Michael Resler, Oldřich Čevora, Karel Mifek, Petr Lustyk, Martin Černý, Miloš Černý. Sestava - IHC Záměl: Michal Šťovíček - Jiří Sršeň, Jiří Dytrt, Filip Večeř, Tomáš Maleček, David Bednář, Michal Janků (3). 

Komentáře k tomuto článku