Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Neporažený Devils z České Třebové neodolal pod dohledem Tomáše Lesáka náporu Krajánků

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Neporažený Devils z České Třebové neodolal pod dohledem Tomáše Lesáka náporu Krajánků

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Neporažený Devils z České Třebové neodolal pod dohledem Tomáše Lesáka náporu Krajánků

Vytvořeno:12. 1. 2013, 11:56   (upraveno 17. 10. 2013, 8:26)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Pod přísným dohledem Tomáše Lesáka nastoupili Krajánci proti dosud neporaženému Devils. Krajánkům patřila úvodní dvacetiminutovka a úvod druhé části, ale pak díky polevení a polovlastnímu gólu bylo ze zápasu nakonec drama, které mělo naštěstí dobrý konec v podobě tří bodů pro Krajánky.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Devils Česká Třebová 4:3 (3:0, 1:3)

Už na začátku 4. minuty uvolnil Karel Mifek Michala Schlögla a ten otevřel skóre utkání - 1:0. To Krajánky nabudilo a postupně si získali převahu nad soupeřem. Ve 14. minutě se opět prosadil individuálně Michal Schlögl a zvýšil na 2:0. V 19. minutě dorazil střelu Michala Schlögla Michael Resler a uzavřel tak první polovinu zápasu - 3:0. Hned v úvodu druhé poloviny po pasu Lukáše Heřmanského vystřihl parádní blafák Michal Bohatý a upravil stav už na 4:0.  Po této brance Krajánci polevili a soupeř toho ihned využil, když po přihrávce Lukáše Demla snížil Lukáš Rybka na 4:1. Na začátku 27. minuty po přihrávce Tomáše Vomočila střílel František Šustek a jeho střela také skončila za zády Milana Beneše - 4:2.Ve 34. minutě uvolnil Ondřej Mistr Tomáše Macků a jeho střelu tečoval nechtě za záda Milana Beneše Karel Mifek - 4:3. Závěrečné minuty ale Krajánky Milan Beneš podržel a byla z toho již šestá výhra v první lize.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Michael Resler, Michal Beneš - Lukáš Rybka, František Šustek, Tomáš Macků. Asistence: Karel Mifek, Michal Schlögl, Lukáš Heřmanský. Vyloučení: 4:3. Rozhodčí: Michal Smola, Libor Slavík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Michal Bohatý, Josef Crha, Lukáš Heřmanský, Karel Mifek, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Dušan Schlögl, Michal Schlögl, Jaroslav Šeda. Sestava - Devils: Radek Ehrenberger - Tomáš Macků, Petr Dobrovský, Alan Brusenbauch, Lukáš Deml, Vladimír Deml, Petr Habrman, Michal Javůrek, Jaroslav Kopecký, Miroslav Lustyk, Ondřej Mistr, Pavel pirkl, Lukáš Rybka, František Šustek, Ladislav Vraspír ml., Tomáš Vomočil.

Komentáře k tomuto článku