Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Po mnoha neproměněných šancích zvládli Krajánci i českotřebovský Typos CZ

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Po mnoha neproměněných šancích zvládli Krajánci i českotřebovský Typos CZ

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Po mnoha neproměněných šancích zvládli Krajánci i českotřebovský Typos CZ

Vytvořeno:18. 1. 2015, 21:33   (upraveno 14. 7. 2015, 21:00)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Od prvních minut byli Krajánci lepším celkem na ledě a byla jen otázka času, kolik padne branek do sítě brankáře Typosu. Ten však podal velmi dobrý výkon (Václav Lepša) a hlavně díky němu neinkasoval českotřebovský celek více branek. V závěru Krajánci trochu polevili a výsledkem byly nakonec tři branky v ústecké brance, ovšem na prohře Typosu to nic nezměnilo.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Typos CZ Česká Třebová 6:3 (4:1, 2:2)

Už ve 2. minutě poslal Milan Boucník dlouhý pas na Lukáše Heřmanského a ten své sólo zakončil vedoucí brankou - 1:0. To Krajánky nabudilo, ovšem na další branku si museli nakonec počkat dlouhých 13 minut. Na začátku 16. minuty po asistenci Miroslava Reslera pak zvýšil Milan Boucník na 2:0. O dvě minuty později  předvedli Krajánci pohlednou kombinaci a po přihrávce Michaela Reslera zvýšil Oldřich Čevora na 3:0. Na konci 19. minuty pak zužitkoval nezištnou přihrávku Miroslava Reslera Michael Resler a bylo to už 4:0. Na konci 20. minuty ale stačila Typosu chvilka nedůslednosti Krajánků a po přihrávce Jaroslava Tlapáka snížil David Štěpán na 4:1. Po změně stran stačilo Krajánkům devadesát sekund, aby po asistenci Michala Bohatého mířil přesně k tyči Milan Boucník - 5:1. Na začátku 24. minuty ale soupeř znovu odpověděl. Po přihrávce Davida Štěpána upravil stav na 5:2 Dušan Kvapil. Na konci 32. minuty ale uvolnil Oldřich Čevora Michaela Reslera a ten pohotově skóroval na 6:2. Poslední slovo měli hráči Typosu. Ve 35. minutě se prosadil Vladimír Chudý a Jan Zahálka upravil stav na konečných 6:3.

Fakta - branky: Milan Boucník 2, Michael Resler 2, Oldřich Čevora, Lukáš Heřmanský - David Štěpán, Dušan Kvapil, Jan Zahálka. Asistence: Miroslav Resler 2, Michael Resler, Milan Boucník, Michal Bohatý, Oldřich Čevora - Jaroslav Tlapák, David Štěpán, Vladimír Chudý. Vyloučení: 2:1. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Josef Crha, Tomáš Lesák - Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Milan Boucník - Karel Mifek, Miroslav Resler - Michael Resler, Oldřich Čevora, Vladimír Knap. Sestava - Typos CZ Česká Třebová: Václav Lepša - Jan Zahálka, Tomáš Hoffman, Vladimír Chudý, Dušan Kvapil, Jaroslav Tlapák, Jaroslav David, David Štěpán, Petr Zahálka, Jiří Šebrle.

Komentáře k tomuto článku