Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Porážku Devilsu načal Tomáš Lesák, výhru pojistil dobrým výkonem gólman Milan Beneš

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Porážku Devilsu načal Tomáš Lesák, výhru pojistil dobrým výkonem gólman Milan Beneš

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Porážku Devilsu načal Tomáš Lesák, výhru pojistil dobrým výkonem gólman Milan Beneš

Vytvořeno:17. 1. 2014, 20:40   (upraveno 22. 8. 2014, 22:07)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V šestém utkání druhého kola čekal na Krajánky českotřebovský Devils. Soupeř byl nepříjemný a několikrát musel družstvo podržet brankář Milan Beneš. Ovšem hlavně díky úderné pětce Schlögl-Crha-Bohatý-Nespěšný-Lesák se Krajánkům zadařilo a svého soupeře bez větších problémů nakonec porazili.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Devils Česká Třebová 5:1 (2:0, 3:1)

Už v 5. minutě přihrál na modrou Josef Crha a Tomáš Lesák zamířil přesně a Krajánci šli do vedení - 1:0. Ve 14. minutě uvolnil opět s chutí hrající Josef Crha Michala Schlögla a ten zamířil k tyči branky Petra Procházky a bylo to už 2:0. Hned v úvodu druhé poloviny se po přihrávce Karla Mifka prosadil v útočné třetině Lubomír Nespěšný a zvýšil na 3:0. Ve 24. minutě ale hráči Devils dobře zakombinovali a po přihrávce Jaroslava Kopeckého Tomáš Vomočil do prázdné branky snížil na 3:1. Radost ale soupeři brzy zkazil Michal Bohatý, který byl na konci nádherné kombinace Josefa Crhy a Michala Schlögla - 4:1. Ve 39. minutě založil Karel Mifek akci, puk putoval přes Michaela Reslera na hůl Miroslava Reslera, který si poradil s obránce a z levé strany blafákem překonal jinak dobrého Petra Procházku v brance Devils - 5:1.

Fakta - branky: Tomáš Lesák, Michal Schlögl, Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý, Miroslav Resler - Tomáš Vomočil. Asistence: Josef Crha 2, Karel Mifek, Michal Schlögl, Michael Resler. Vyloučení: 2:3. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Radim Řehák. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Josef Matyáš - Lukáš Musil, Michael Resler - Miroslav Resler - Karel Mifek, Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý - Josef Crha - Michal Schlögl. Sestava - Devils: Petr Procházka - Petr Dobrovský, Petr Habrman, Michal Jiruše, Jaroslav Kopecký, Tomáš Vomočil, David Černý, Filip Kmošek, David Kmošek.

Komentáře k tomuto článku