Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 17 Šestice hráčů Devils vzdorovala pouze první poločas, pěti góly je zničil jejich bývalý střelec Milan Boucník!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 17 Šestice hráčů Devils vzdorovala pouze první poločas, pěti góly je zničil jejich bývalý střelec Milan Boucník!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Šestice hráčů Devils vzdorovala pouze první poločas, pěti góly je zničil jejich bývalý střelec Milan Boucník!

Vytvořeno:25. 1. 2015, 14:25
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Celek Devils má letos problémy s docházkou, některé zápasy odložil, některé kontumoval. I proti Krajánkům nastoupil pouze se šesticí statečných, kteří se snažil, jak jen mohli, ale síly jim vydrželi pouze první polovinu. Pak už byl zápase pouze otázkou skóre, které určoval bývalý hráč Devils Milan Boucník. Sám pět branek vsítil a na další tři přihrál. Nakonec z toho byla pro Devils krutá desítka.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - HC Devils Česká Třebová 10:3 (3:1, 7:1)

Až v 7. minutě po asistenci Karla Mifka otevřel skóre utkání Milan Boucník - 1:0. V 7. minutě pak po přihrávce MIlana Boucníka předvedl pěknou individuální akci Lukáš Musil a zvýšil na 2:0. Ve 13. minutě pak našel s chutí hrající Milan Boucník najetého Miroslava Reslera a i po jeho individuální akci padl gól na 3:0. V 19. minutě ale vyhrál Miroslav Lustyk vhazování na volného Davida Kmoška, který se trefil přesně do horního růžku a snížil na 3:1.  Hned v úvodů druhé poloviny Devils dosáhlo další branky, když po nedůslednosti obrany Krajánků po přihrávce Miroslava Lustyka snížil Ladislav Hruška na 3:2. To ale bylo ze strany českotřebovského celku vše. Milan Beneš v brance si na další pokusy již dal pozor a za svá zády nepustil ani jednu střelu. Ve 25. minutě vyhrál vhazování Michael Resler a po jeho přihrávce Vladimír Knap vsítil branku na 4:2.  Ve 26. minutě po přihrávce Michala Bohatého se trefil přesně Milan Boucník a zvýšil už na 5:2. Ve 30. minutě si na modré vyměnil puk Milan Boucník s Michaelem Reslerem a svou indioviduální akci zakončil dokončeným hattrickem na 6:2. Ve 36. minutě si to oba zopakovali a po další přihrávce Michaela Reslera Milan Boucník upravil stav na 7:2. O minutu později to byli opět stejní hráči a po asistenci Michaela Reslera vsítil Milan Boucník už svůj pátý úspěch v utkání - 8:2. Ve 40. minutě vyhrál Michael Resler vhazování a jeho pohotová střela skončila pod horní tyčí branky Davida Broulíka - 9:2. Na kulatrých 10:2 pak upravil stav z asistence Milana Boucníka Karel Mifek.

Fakta - branky: Milan Boucník 5, Lukáš Musil, Miroslav Resler, Vladimír Knap, Michael Resler, Karel Mifek - David Kmošek, Ladislav Hruška. Asistence: Michael Resler 4, Milan Boucník 3, Michal Bohatý, Karel Mifek - Miroslav Lustyk 2. Rozhodčí: Petr Šána, Radim Matoušek. Vyloučení: 2:0, bez využití. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Lukáš Musil, Michal Bohatý, Milan Boucník, Karel Mifek, Tomáš Lesák, Vladimír Knap, Michael Resler, Pavel Hvězda, Miroslav Resler. Sestava - Devils Česká Třebová: David Broulík - Petr Dobrovský, Jiří Faltys, Ladislav Hruška, David Kmošek, Miroslav Lustyk, Martin Janecký.

Komentáře k tomuto článku