Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 18 Hattrick Míry Reslera rozhodl o výhře Krajánků v ústeckém derby s Adbou...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 18 Hattrick Míry Reslera rozhodl o výhře Krajánků v ústeckém derby s Adbou...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Hattrick Míry Reslera rozhodl o výhře Krajánků v ústeckém derby s Adbou...

Vytvořeno:7. 2. 2016, 16:59
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dohrávce druhého kola měli Krajánci problémy se sestavou, ale nakonec se podařilo dát dohromady devítku hráčů, když se poprvé v letošní sezóně představil Michal Procházka a za premiéru v Krajánkovském dresu zaslouží velkou pochvalu, stejně tak jako Míra Resler, který se objevil v útoku a vsítil tři góly a další dva připravil. Adba držela krok do 25. minuty, měla i plno šancí, které kromě sóla Tadeáše Reslera Milan Beneš zneškodnil. Závěr už patřil zcela Krajánkům, když ještě Tomáš Lesák trefil v samostatném úniku horní tyč.

Krajánci Ústí nad Orlicí - ADBA Ústí nad Orlicí 6:1 (1:1, 5:0)

ADBA vstoupila do utkání s Krajánky nebojácně a ve 4. minutě po samostatné akci Tadeáše Reslera vedla 0:1.  V 7. minutě předal Michael Resler za brankou soupeře puk na Míru Reslera, ten si vyjel před branku a přesnou střelou pod horní tyč vyrovnal na 1:1. Téměř dvacet minut se útoky střídaly na obou stranách, ale Krajánci postupně převzali iniciativu a ADBA se omezila pouze na rychlé brejky. Ve 25. minutě zachytil Miroslav Resler v útočném pásmu puk holením chráničem, od kterého putoval na hůl Michaela Reslera a jeho přesná střela k tyči znamenala vedení Krajánků - 2:1. Na konci 31. minuty přihrál Miroslav Resler zpoza branky na najetého Petra Moravce, který hned z první zvýšil na 3:1. Ve 33. minutě využili Krajánci zmatků v obraně Adby a po přihrávce Pavla Musila dorazil puk za záda brankáře Martina Zálešáka Michal Bohatý - 4:1. Ve 37. minutě přihrál Michael puk na Míru Reslera a ten pohotově zvýšil už na 5:1. Ve 38. minutě ztratili obránci Adby ve svém pásmu puk, kterého se zmocnil Michael Resler a po jeho přihrávce pečetil výhru Krajánků dokončeným hattrickem Miroslav Resler - 6:1.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Michael Resler, Michal Bohatý, Petr Moravec - Tadeáš Resler. Asistence: Michael Resler 3, Miroslav Resler 2, Pavel Musil - nikdo. Vyloučení: 4:4, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Tomáš Lesák (2), Michal Procházka, Jan Drozd (2) - Michal Schlögl - Pavel Musil (10) - Michal Bohatý, Miroslav Resler - Petr Moravec (2) - Michael Resler. Sestava - ADBA Ústí nad Orlicí: Martin Zálešák - Radek Borovička, Miloslav Novák (2), Jan Adámek, Jakub Pilař (2), Ondřej Exler, Tadeáš Resler, Petr Kovář (2), Libor Doležal, Marek Mašanský, Filip Kapolka (2).

Komentáře k tomuto článku