Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 19 Po kontumaci všech výsledků zdolali Krajánci vítěze druhé ligy Qanto Bystřec v boji o 9. - 12. místo

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 19 Po kontumaci všech výsledků zdolali Krajánci vítěze druhé ligy Qanto Bystřec v boji o 9. - 12. místo

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Po kontumaci všech výsledků zdolali Krajánci vítěze druhé ligy Qanto Bystřec v boji o 9. - 12. místo

Vytvořeno:22. 2. 2015, 21:14   (upraveno 22. 2. 2015, 21:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovské vedení MHL uznalo protest Třebovic a Proplastu i přes neprůkazný materiál a zkontumovalo Krajánkům všech devět zápasů druhého kola a odsoudilo tak tento ústecký tým k boji o 9. - 12. místo a zároveň Krajánci hned v prvním kole bojují o udržení v 1. lize. Vítěz druhé ligy Qanto Bystřec nebyl těžkým soupeřem. Krajánci ale nastoupili jen s osmičkou hráčů, kteří v sobě marně hledali motivaci. Zápas ale ústecký tým nakonec zvládl, zvítězil 7:5 a potvrdil roli favotira, když hattricku dosáhl Michal Bohatý.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Qanto Bystřec 7:5 (3:0, 4:5)

Qanto se představilo jako bojovný celek, který urputně bránil červenou čáru a hlavně prostor před svým brankářem. Krajánci se dlouho nemohli prosadit, až v 8. minutě ujel po pravé straně Michal Bohatý a po jeho přihrávce hned z první otevřel skóre zápasu Michael Resler - 1:0. V 10. minutě si oba aktéři své role vyměnili. Po dlouhém pasu Michaela Reslera střílel Michal Bohatý přes obránce a zvýšil po zemi na 2:0.  Sekundu před koncem první poloviny našel Michael Resler u branky volného Michala Bohatého a ten se opět nemýlil a zvýšil na 3:0.  Ve 24. minutě hráli Krajánci přesilovku a střela Karla Mifka od modré se odrazila od těla Vladimíra Knapa a skončila za zády brankáře Jana Maulera - 4:0. Zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto, ale soupeř hrál i nadále s velkým nadšením a ve 26. minutě poslal do brejku František Hrdina st. Jiřího Hrdinu a ten snížil na 4:1. Na konci 31. minuty pak po nedůslednosti ve vlastním obranném pasmu vybojoval puk Jiří Plhák ml. a po jeho asistenci snížil Libor Mach na 4:2. Za dalších 39 sekund po přihrávce Milana Boucníka odpověděl Vladimír Knap na 5:2.  Za dalších 49 sekund podcenili Krajánci situaci a po přihrávce Františka Hrdiny ml. upravil stav na 5:3 Jiří Plhák ml. Ve 37. minutě uvolnil Karel Mifek Michala Bohatého a jeho střela po zemi skončila za zády brankáře Jana Maulera a Michal Bohatý tak dokončil svůj hattrick na 6:3.  Za dalších 14 sekund se ale prosadil Jiří Hrdina a upravil stav na 6:4. V poslední minutě utkání vybojoval puk za brankou Michael Resler, předložil ho před branku Milanu Boucníkovi, ten ho posunul na volného Tomáše Rozlílka, který se také zapsal mezi střelce - 7:4. Krajánci se ale za dalších 28 sekund nevyvarovali další nedůslednosti a po asistenci Františka Hrdiny ml. dokončil svůj hattrick také důsledný Jiří Hrdina a upravil tak stav na konečných 7:5.

 Fakta - branky:  Michal Bohatý 3, Vladimír Knap 2, Michael Resler, Tomáš Rozlílek - Jiří Hrdina 3, Libor Mach, Jiří Plhák ml., Asistence: Michael Resler 2, Milan Boucník 2, Karel Mifek 2, Michal Bohatý - František Hrdina ml. 2, František Hrdina st., Jiří Plhák ml. Vyloučení: 2:3, využití: 1:0. Rozhodčí: Radim Řehák, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš -  Josef Crha, Tomáš Lesák, Karel Mifek (2) - Michael Resler, Michal Bohatý, Milan Boucník (2), Vladimír Knap, Tomáš Rozlílek. Sestava - Qanto Bystřec: Jan Mauler - Jan Hrdina, František Hrdina st., František Hrdina ml., Jakub Hrdina, Jiří Hrdina, Martin Dušek (2), Karel Šilar, Jakub Novák (2), Libor Mach, Václav Mlynář (2), Jiří Plhák ml. 

Komentáře k tomuto článku