Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 20 Krajánci zvládli semifinále 10. ČHL s Třebovicí a zahrají se o vítězství!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 20 Krajánci zvládli semifinále 10. ČHL s Třebovicí a zahrají se o vítězství!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Krajánci zvládli semifinále 10. ČHL s Třebovicí a zahrají se o vítězství!

Vytvořeno:27. 2. 2016, 18:03   (upraveno 27. 2. 2016, 18:04)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Těžký zápas s loňským vicemistrem Třebovicí nakonec díky druhému poločasu Krajánci zvládli, když se dařilo střelecky dvojici Čevora (hattrick) a Moravec (dva góly). Když pak družstvo podržel několikrát brankář Milan Beneš, tak se Krajánci mohli radovat po dvou neúspěšných letech z dosaženého finále.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Třebovice 6:2 (1:1, 5:1)

V prvních minutách byla hra velmi vyrovnaná a Třebovice se Krajánkům vyrovnala ve všech směrech. Oba brankáři ale řešili nebezpečné situace s jistotou a přehledem. Až ve 13. minutě byl vyloučen Jan Drozd a za necelou minutu si Třebovice s početní výhodou poradila. Po asistenci Milana Hejče st. otevřel skóre utkání nehlídaný Tomáš Jiruf - 0:1. V 16. minutě se ale prosadil s chutí hrající Petr Moravec a z jeho přihrávky Oldřich Čevora srovnal stav - 1:1. V poslední minutě prvního poločasu Krajánci dle rozhodčího špatně střídali a opět museli hrát oslabení. Závěr poločasu ale odehráli bezchybně a v úvodu druhé půle zachytil puk Petr Moravec a po rychlém protiútoku a přesné přihrávce poslal v početní nevýhodě Krajánky do vedení opět Oldřich Čevora - 2:1. Radost ale Krajánkům vydržela pouhých osmnáct sekund když po rychlé akci Petra Havrana srovnal skóre Tomáš Sirový a využil tak nakonec přesilovou hru - 2:2. Ani Třebovice se z vyrovnání dlouho neradovala. Přesně za minutu zaúřadovala opět úderná dvojice Krajánků a opět po brejku Petra Moravce dokonal hattrick v utkání Oldřich Čevora - 3:2. Ve 25. minutě Krajánci opět skórovali. Po kombinaci Oldřicha Čevory a Michaela Reslera dorážel puk za záda brankáře Davida Koláře Petr Moravec - 4:2. Ve 28. minutě pak ještě zužitkoval přesnou přihrávku Oldřicha Čevory opět Petr Moravec a Krajánci už vedli 5:2. Další minuty ale patřily Třebovici, ovšem v brance stál jistý Milan Beneš a za svá zády již nic nepustil. Naopak výhru pečetil ve 37. minutě po rychlé akci Michala Bohatého dorážkou Milan Boucník a pečetil tak postup Krajánků brankou na konečncýh 6:2.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 3, Petr Moravec 2, Milan Boucník - Tomáš Jiruf, Tomáš Sirový. Asistence: Petr Moravec 3, Michael Resler, Oldřich Čevora, Michal Bohatý - Milan Hejč st., Petr Havran. Vyloučení: 3:2, využití: 1:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Karel Melichar, Josef Halbrštát ml. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Jan Drozd (2), Miroslav Resler, Michael Resler (2), Petr Moravec, Oldřich Čevora, Vladimír Knap, Pavel Musil, Michal Schlögl, Michal Bohatý (2), Milan Boucník. Sestava - HC Třebovice: David Kolář - Lukáš Altenburger, Zdeněk Brůna (4), Radim Dlouhý, Petr Havran, Milan Hejč st., Ondřej Chadima, Tomáš Jiruf, Petr Kašpar, Tomáš Mikulecký, Jaroslav Mládek, Tomáš Sirový.

Komentáře k tomuto článku