Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 20 Po vyrovnané první polovině rozhodl Proplast o své výhře ve druhé části hry

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 20 Po vyrovnané první polovině rozhodl Proplast o své výhře ve druhé části hry

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Po vyrovnané první polovině rozhodl Proplast o své výhře ve druhé části hry

Vytvořeno:8. 2. 2014, 1:27   (upraveno 22. 8. 2014, 22:12)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním utkání druhého kola měli Krajánci nejlepší celek soutěže, a to ústecký Proplast. Derby mělo výbornou herní úroveň, za kterou ovšem pokulhávali oba rozhodčí. Krajánci sehráli dobrý zápas, ale několik chyb a neproměňování šanci je připravilo o body a poprvé ve druhém kole prohráli.

Proplast Ústí nad Orlicí - Krajánci Ústí nad Orlicí 5:3 (1:1, 4:2)

Už v 6. minutě našel Michal Schlögl před brankou volného Michala Bohatého a ten poslal Krajánky do vedení - 0:1. Radost z vedení trvala až do 17. minuty kdy po pěkné kombinaci přihrával Jiří Trnka a do prázdné branky vyrovnával Tomáš Zavřel na 1:1. Ve 25. minutě byl faulován Michael Resler, ovšem rozhodčí nechali pokračovat ve hře a po rychlém protiútoku přihrával před branku Jan Janoušek a Libor Paclík poslal Proplast do vedení - 2:1. V následující minutě získal puk Libor Paclík a Petr Fikejz zvýšil už na 3:1. Krajánci se nevzdávali, tlačili se k brance Preislera, až při přesilovce našel na modré Michael Resler Miroslava Reslera a jeho střelu tečoval za záda Martina Preislera Josef Matyáš - 3:2. Přesně za minutu ale poslal do brejku Jan Svatoš Tomáše Zavřela, ten si prohodil puk přes Lukáše Musila a zvýšil blafákem na 4:2. Na konci 37. minuty vytvořil Proplast závar před brankou Krajánků, Milan Beneš ještě stačil vyrazit střelu Františka Kašpara, ale na dorážku Tomáše Zavřela byl krátký a hráč Proplastu tak dokončil svůj hattrick na 5:2. Ve 39. minutě ještě Krajánci zabojovali a po přihrávce Lukáše Musila se trefil pod horní tyč Michal Schlögl a upravil tak na konečných 5:3.

Fakta - branky: Tomáš Zavřel 3, Libor Paclík, Petr Fikejz - Michal Bohatý, Josef Matyáš, Michal Schlögl. Asistence: Jan Svatoš 3, Jiří Trnka, Libor Paclík, František Kašpar - Michal Schlögl, Miroslav Resler, Lukáš Musil. Rozhodčí: Jan Drozd, Libor Hons. Vyloučení: 4:4, využití: 0:1. Sestava - Proplast: Martin Preisler - Petr Fikejz, Tomáš Vavřina, František Kašpar, Jiří Trnka, Bohuslav Řehák, Aleš Jansa, Jan Janoušek, Jan Svatoš, Libor Paclík, Tomáš Zavřel, Tomáš Opařil. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Josef Crha, Lukáš Musil, Michal Schlögl, Tomáš Rozlílek, Michal Bohatý, Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Lukáš Heřmanský, Josef Matyáš.

Komentáře k tomuto článku