Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 21 V semifinále Krajánci udolali Devils Č. Třebová a ve finále je čeká Typos CZ Česká Třebová

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 21 V semifinále Krajánci udolali Devils Č. Třebová a ve finále je čeká Typos CZ Česká Třebová

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

21 V semifinále Krajánci udolali Devils Č. Třebová a ve finále je čeká Typos CZ Česká Třebová

Vytvořeno:4. 3. 2013, 22:48   (upraveno 5. 3. 2013, 13:32)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním pondělním semifinále čekal na Krajánky velmi těžký soupeř, a to českotřebovský Devils. Dlouhodobě zraněného Tomáše Lesáka doplnil další dlouhodobě zraněný (záda) Jaroslav Šeda, dále služebně vzdálený Dušan Schlögl a vysokoškolák Michal Schlögl. V devíti lidech s brankářem Milanem Benešem šli Krajánci do souboje neohroženě, přežili úvodní nápor díky výborným zásahům Milana Beneše a vsítili i úvodní gól. Na ten sice soupeř odpověděl v přesilovce, ale dva další zásahy Krajánků do černého znamenaly dvoubrankové vedení, které i přes vyloučení Pavla Musila do konce utkání v osmi lidech udrželi a vybojovali kýžený postup do finále, kde je čeká českotřebovský Typos CZ, který zdolal trochu překvapivě HC Třebovice také 3:1.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Devils Česká Třebová 3:1 (1:0, 2:1)

V úvodu utkání začal Devils odvážně a Milan Beneš v brance musel řešit jednu ošemetnou situaci za druhou. Bylo vidět, že je ale od začátku zápasu soustředěný a protihráčům nedal šanci. Na začátku 13. minuty vybojoval za brankou puk Michael Resler, Michal Bohatý si vybruslil před branku a z úhlu zavěsil pod horní tyč branky Radka Ehrenbergera - 1:0. To Krajánky posílilo a vytvořili si další šance, ale samostatné nájezdy Lukáš Heřmanský a anii Michael Resler nepromenili. Ve druhém poločase hrál soupeř přesilovku a na začátku 22. minuty našel na modré prudkou nahrávkou Lukáš Rybka Lukáše Demla a ten nedal MIlanovi Benešovi šanci - 1:1. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Za dalších 62 sekund vyslal Luboš Nespěšný do sóla Pavla Musila, který prošel přes několik hráčů a po zemi vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Soupeř to ale nevzdával a začal si vytvářet velký tlak,ale Milan beneš se už rozhodl, že branku nepustí. Také Krajánci si vytvořili další šance a a ani Michael Resler a ani Lukáš Heřmanský opět samostatný nájezd neproměnili. Až ve 38. minutě poslal do třetího brejku Michal Bohatý Lukáše Heřmanského a dnešní oslavenec (narození dcery) konečně svůj nájezd proměnil - 3:1. V závěru byl ještě do konce utkání vyloučen Pavel Musil, ale ani přesilovka (celkem 3 minuty) nepřinesla soupeři toužený gól. V úplném závěru hrál Devils přesilovku a navíc minutu bez brankáře, ale v podstatě se nedostl za modrou čáru Krajánků a po zásluze nakonec prohrál.

Fakta - branky: Michal Bohatý, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský - Lukáš Deml. Asistence: Michael Resler, Luboš Nespěšný, Michal Bohatý - Lukáš Rybka. Rozhodčí: Veselý- Vašátko, Halbrštát. Vyloučení: 3.4, navíc Pavel Musil (Krajánci) - 5 + OK. Využití: 0:1. Sestava- Krajánci: Milan Beneš - Karel Mifek, Lubomír Nespěšný, Lukáš Musil - Josef Crha, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský - Michael Resler, Pavel Musil, Tomáš Rozlílek. Sestava - Devils: Radek Ehrenberger - Tomáš Macků, Alan Brusenbauchg, Lukáš Deml, Vladimír Deml, Petr Habrman, Michal Javůrek, Jaroslav Kopecký, Jan Kratochvíl, Miroslav Lustyk, Ondřej Mistr, Pavel Pirkl, Lukáš Rybka, Karel Steinmetz, Tomáš Vomočil.

Komentáře k tomuto článku