Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 23 Na brutalitu Flyers platila hokejová chytrost Krajánků = pětigólová výhra mluví za vše....

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 23 Na brutalitu Flyers platila hokejová chytrost Krajánků = pětigólová výhra mluví za vše....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

23 Na brutalitu Flyers platila hokejová chytrost Krajánků = pětigólová výhra mluví za vše....

Vytvořeno:7. 3. 2014, 23:51
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním duelu o třetí místo čekalo na Krajánky nejtrestanější a nejzákeřnější mužstvo, a to Flyers Česká Třebová. Soupeř hrál od prvních minut opravdu zákeřně a s nadměrnou tvrdostí si Krajánci dlouho nedovedli poradit. Až ve druhém poločasu ústecký celek odvrátil nepříznivý vývoj a jednoznačně zvítězil.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 5:1 (1:0, 0:5)

Soupeř od prvních minut strašil tvrdými a hlavně zákeřnými zákroky, které ze začátku oba rozhodčí benevoletně přehlíželi. Flyers zalezl na svou polovinu a pouze bránil, ovšem nevynechal ani jednu příležitost zaútočit. Po několika šancích Krajánků a jedné nastřelené tyči ujel Tomáš Bělka a Roman Mastík otevřel skóre utkání - 0:1. To ale bylo naštěstí od Flyers vše a Milan Beneš už po zodpovědném výkonu puk za svá záda nepustil.  Ovšem i na druhé straně předváděl výborné zákroky Patrik Mazal. Krajánci opět mířili několikrát do tyče a nebo Mazalovi do lapačky. Hned na začátku druhého poločasu našel Josef Crha najetého Josefa Matyáše a ten v přesilovce po zemi vyrovnal na 1:1. Také v dalších minutách Krajánci tlačili a soupeře předváděl jeden brutálnější faul za druhým. Ve 32. minutě se dobře před brankou orientoval Miroslav Resler, našel volného Pavla Musila a ten do prázdné branky poslal Krajánky do vedení - 2:1.  Ve 36. minutě hráli opět Krajánci přesilovku, na modré přihrál Miroslav Resler zadovku Lukáši Musilovi a ten po zemi mířil přesně - 3:1. Ihned po rozehrání nastřeli Flyers puk Na Milana Beneše, ten ho ihned rozehrál na Lukáše Musila, který přes celé hřiště prošel co se dalo, udělal z protihráčů doslova statisty a s klidem zavěsil - 4:1.  Výhru pak pečetil  v další přesilovce tečí přihrávky Josefa Crhy Michael Resler - 5:1.

Fakta - góly: Lukáš Musil 2, Josef Matyáš, Pavel Musil, Michael Resler. - Roman Mastík. Asistence: Josef Crha 2, Miroslav Resler 2, Milan Beneš - Tomáš Bělka. Vyloučení: 3:11, využití: 2:0. Rozhodčí: Michal Smola, Filip Maršík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lukáš Musil, Miroslav Resler - Josef Crha- Pavel Musil - Michal Bohatý, Pavel Hvězda - Michael Resler - Josef Matyáš. Sestava - Flyers: Patrik Mazal - Ondřej Dejdar, Jan Knoflíček, Roman Mastík, Milan Arnold, Petr Blažek, Jiří Kubát, Jiří Kašpar, Lukáš Těšínský, Tomáš Bělka.

Komentáře k tomuto článku