Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 24 Odveta s Flyers vyzněla jednoznačně pro Krajánky, kteří slaví bronz!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 24 Odveta s Flyers vyzněla jednoznačně pro Krajánky, kteří slaví bronz!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

24 Odveta s Flyers vyzněla jednoznačně pro Krajánky, kteří slaví bronz!!!

Vytvořeno:16. 3. 2014, 19:44
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním vystoupení se střetli Krajánci v odvetě o třetí místo s českotřebovským Flyers. Od prvních minut měli Krajánci více ze hry, Flyers nehrálo tak dravě, jako v prvním duelu, a tak branky přišly dříve, než minule a nakonec z toho byla stejná výhra, jako v prvním duelu. Nečistou hru předvedlo Flyers až v závěru utkání, ale několik zákeřných zákroků Krajánci ve zdraví ustáli.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 5:1 (1:0, 4:1)

Od prvních minut začali Krajánci aktivně a zatlačili soupeře na jeho polovinu a vytvářeli si jednu šanci za druhou, když zvonila i tyč po střele Pavla Hvězdy. Až v 9. minutě poslal Miroslav Resler dlouhý pas na Pavla Hvězdu, ten našel z levé strany najetého Michaela Reslera, který otevřel skóre utkání - 1:0. Na další branku si museli diváci počkat dlouhých 16 minut, protože Krajánci opět šance neproměňovali. Několikrát musel zasáhnout i Milan Beneš v brance, ale nakonec udeřilo ve 25. minutě opět na straně Flyers. Michael Resler zachytil vyhození soupeře na pravé straně, našel u branky osamoceného Josefa Matyáše, který si pohrál s brankářem a zvýšil na 2:0. Za dalších 38 sekund se Krajánkům vyplatila bojovnost, Karel Mifek vybojoval za brankou puk a Michael Resler bekhendem přehodil ležícího brankáře Patrika Mazala - 3:0. Ve 27. minutě ale poslal Lukáš Těšínský do brejku Tomáše Bělku, který snížil na 3:1. Ve 30. minutě si ale zajel za branku soupeře Lukáš Musil, našel najetého Michala Bohatého, který po zemi do odkryté branky zvýšil na 4:1. Ve 36. minutě pak Michal Bohatý poslal vzduchem před branku nahrávku na Pavla Musila, který tenisovým úderem zakončil zápas na konečných 5:1. Flyers ještě ve zbytku utkání vytáhl to, co ovládá pouze tento celek, a to zákeřnost a brutalitu. Zákroky ale Krajánci ve zdraví ustáli a mohli se radovat z bronzových medajlí!

Fakta - branky: Michael Resler 2, Josef Matyáš, Michal Bohatý, Pavel Musil - Tomáš Bělka. Asistence: Pavel Hvězda, Michael Resler, Karel Mifek, Lukáš Musil, Michal Bohatý - Lukáš Těšínský. Vyloučení: 1:3, bez využití. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Lukáš Musil - Pavel Musil - Michal Bohatý, Karel Mifek - Miroslav Resler, Josef Matyáš - Michael Resler - Pavel Hvězda. Sestava - Flyers: Patrik Mazal - Ondřej Dejdar, Jan Knoflíček, Roman Mastík, Milan Arnold, Jaroslav Žídek, Miroslav Dejdar, Petr Blažek, Tomáš Nastoupil, Jiří Kubát, Lukáš Těšínský, Tomáš Bělka.

Komentáře k tomuto článku