Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 04 Flyers pouze záludnost nestačila a Krajánci si připsali druhou výhru v soutěži

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 04 Flyers pouze záludnost nestačila a Krajánci si připsali druhou výhru v soutěži

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 04 Flyers pouze záludnost nestačila a Krajánci si připsali druhou výhru v soutěži

Vytvořeno:13. 5. 2013, 23:07
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve čtvrtém duelu čekal na Krajánky českotřebovský Flyers. Celek léta vyniká v hokeji a in-line hokeji především záludností než hokejovým uměním a i v tomto duelu své ,,kvality" hráči Flyersu předvedli. Po rozpačitém úvodu se Krajánci ale hlavně ve druhé části rozstříleli a nakonec bez větších problémů zvítězili, když se v dresu Krajánků objevil jako host Miroslav Resler a dva nováčci Petr Lustyk a Karel Mifek. Všichni mile překvapili.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 9:4 (1:0, 5:1, 2:1, 1:2)

Už ve 25. sekundě po nahrávce Michaela Reslera otveřel skóre utkání umístěnou střelou Miroslav Resler - 1:0.  Zbytek úvodní čtvrtiny góly ani na jedné straně nepadaly. Hned ve 13. minutě ale zabojoval Petr Lustyk a svou důrazností dorazil za záda brankáře Davida Vebra puk po střele Michaela Reslera - 2:0.  Za necelou minutu uvolnil Lukáš Heřmanský Karla Mifka a ten se poprvé zapsal mezi in-line hokejové střelce Krajánků - 3:0. V 17. minutě zakončil individuální akci Lukáš Heřmanský a zvýšil už na 4:0. A kanonáda pokračovala. Ve 20. minutě našel přesnou přihrávkou Petr Lustyk Michaela Reslera a jeho střela skončila pod horní tyči branky Flyers - 5:0.   Za dalších 19 sekund po asistenci Lukáše Heřmanského upravil stav na 6:0 Karel Mifek. Až ve 23. minutě využil zaváhání v obraně Krajánků Petr Šána, který dorazil střelu Lukáše Těšínského - 6:1. Ve 28. minutě odpověděl po akci Lukáše Heřmanského Lubomír Nespěšný na 7:1. Ve 32. minutě využil přesilovku po ideální přihrávce Miroslava Reslera Michael Resler na 8:1. Ve 35. minutě potrestal nedůslednost Krajánků Milan Arnold po asistenci Milana Gremlici - 8:2. V posledním dějství ve 38. minutě přihrával Lukáš Heřmanský a Josef Crha zvýšil na 9:2. Poslední slovo měl ale českotřebovský tým. Ve 40. minutě po asistenci Petra Šány nejprve snížil Roman Mastík na 9:3, aby ve 42. minutě zakončil utkání po další nahrávce Petra Šány Lukáš Těšínský - 9:4.

Fakta - branky: Karel Mifek 2, Michael Resler 2, Miroslav Resler, Josef Crha, Lubomír Nespěšný, Petr Lustyk, Lukáš Heřmanský - Petr Šána, Roman Mastík, Milan Arnold, Lukáš Těšínský. Asistence: Lukáš Heřmanský 4, Michael Resler 2, Miroslav Resler, Petr Lustyk. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Miroslav Resler, Pavel Musil, Michael Resler, Petr Lustyk, Josef Crha, Lubomír Nespěšný, Lukáš Heřmanský, Karel Mifek. Flyers: David Vébr - Petr Šána, Roman Mastík, Milan Arnold, Milan Gremlica, Jaroslav Žídek, Lukáš Těšínský, Petr Blažek, Jan Knoflíček.

Komentáře k tomuto článku