Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 05 Rychnov Krajánkům předvedl lekci z produktivity!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 05 Rychnov Krajánkům předvedl lekci z produktivity!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 05 Rychnov Krajánkům předvedl lekci z produktivity!

Vytvořeno:17. 5. 2013, 19:18   (upraveno 21. 5. 2013, 14:35)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Pátý duel Krajánkům herně a výsledkově zcela nevyšel a ti se museli sklonit před hráči Rychnova, kteří hlavně v posledním dějství uštědřili krajánkům lekci z produktivity.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Rychnov nad Kněžnou 3:7 (1:2, 0:1, 1:0, 1:4)

Krajánci sice dobře začali a po průniku Lukáše Musila dorážel v 5. minutě puk za záda René Tomana Michael Resler - 1:0. V 8. minutě ale uvolnil David Morong Petra Formana a ten vyrovnal na 1:1. Úvodní dějství zakončil vedoucím gólem Rychnova v 11. minutě Pavel Pokorný po asistenci Petra Formana - 1:2. Druhá čtvrtina byla vyrovnaná, ale skóroval nakonec přece jenom zase Rychnov, a to ve 24. minutě, kdy Milana Beneše překonal po asistenci Dominika Kačerovského Daniel Rücker - 1:3. Ve 32. minutě po přihrávce Lukáše Musila snížil přesnou střelou Michal Schlögl na 2:3 a uzavřel tak gólově třetí čtvrtinu. S nadějí šli Krajánci do posledního dějství. Přeskupili své řady, ovšem hned po vhazování po asistenci Pavla Pokorného ujel Petr Forman a zvýšil na 2:4. Ve 44. minutě bylo Rychnovským ještě veseleji po brance Michala Šparlika, který zvýšil už na 2:5. Ve 47. minutě uvolnil Petr Forman Davida Moronga a ten přidal další branku na 2:6. Ve 48. minutě ještě po asistenci Pavla Pokorného upravil stav na 2:7 Dominik Kačerovský. Poslední slovo měl ale Pavel Musil, který se sirénou snížil na konečných 3:7.

Fakta - branky: Michael Resler, Michal Schlögl, Pavel Musil - Petr Forman 2, Daniel Rücker, Pavel Pokorný, Michal Šparlinek, Dominik Kačerovský, David Morong. Asistence: Lukáš Musil 2 - Pavel Pokorný 2, Petr Forman 2, Dominik Kačerovský, David Morong. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Pavel Musil, Lukáš Musil, Josef Crha, Michael Resler, Michal Schlögl, Lukáš Heřmanský, Petr Lustyk. Sestava - IHC Rychnov n/K: René Toman - Daniel Rücker, Karel Horák, Petr Forman, Pavel Pokorný, Michal Šparlinek, Petr Moravec, Dominik Kačerovský, David Morong.

Komentáře k tomuto článku