Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 06 Kvalitní celek Kohoutů nakonec Krajánci přehráli

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 06 Kvalitní celek Kohoutů nakonec Krajánci přehráli

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 06 Kvalitní celek Kohoutů nakonec Krajánci přehráli

Vytvořeno:21. 5. 2013, 14:37   (upraveno 23. 5. 2013, 8:08)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Kohouti do této doby měli sice na svém kontě pouhé dva body, ovšem představili se jako velmi kvalitní a nepříjemný celek. Krajánci s hosty Mírou Pachlem a Mírou Reslerem a už i s Michalem Bohatým v přetahované nakonec dotáhli zápas do vítězného konce, když při hře bez brankáře pečetil výhru do prázdné branky Miroslav Resler.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kohouti Česká Třebová 8:6 (3:2, 0:0, 2:2, 3:2)

V 5. minutě předvedl průnik Miroslav Resler a jeho střelu dorážel za záda Radka Ehrenbergera Petr Lustyk - 1:0. Ani ne za minutu uvolnil Michal Soukup Karla Steinmetze a ten vyrovnal na 1:1. Na konci 8. minuty po asistenci Lubomíra Nespěšného vrátil Krajánkům vedení přesnou střelou Michal Schlögl - 2:1. Na začátku 11. minuty po přihrávce Miroslava Pachla pak zvýšil na 3:1 umístěnou střelou Miroslav Resler. O patnáct sekund později ale Kohouti odpověděli a po přihrávce  Jaroslava Kopeckého snížil Tomáš Čejka na 3:2.  Ve druhé části branky nepadaly a až ve 27. minutě udeřili Kohouti a po nahrávce Tomáše Čejky vyrovnal Jaroslav Kopecký na 3:3. Ve 31. minutě paak dokonal obrat Miroslav Lustyk - 3:4. Na konci 34. minuty ale Lubomír Nespěšný vyrovnal na 4:4 a třetí část uzavřel po přihrávce Miroslava Reslera opět Lubomír Nespěšný brankou na 5:4. Úvod posledního dějství Krajánkům doslova ujel. Hned po vhazování se po přihrávce Miroslava Lustyka prosadil Jaroslav Kopecký a vyrovnal na 5:5 a po dalším vhazování po asistenci Michala Mrštného poslal Kohouty dokonce do vedení Miroslav Lustyk - 5:6. V následující minutě ale Krajánci odpověděli a po akci Miroslava Reslera vyrovnával Michal Schlögl na 6:6. Ve 43. minutě po asistenci Pavla Musila poslal Krajánky do vedení Miroslav Pachl - 7:6. Výhru pak pečetil sekundu před koncem při hře bez brankáře Miroslav Resler, a to do prázdné branky na konečných 8:6.

Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Lubomír Nespěšný 2, Michal Schlögl 2, Petr Lustyk, Miroslav Pachl - Miroslav Lustyk 2, Jaroslav Kopecký 2, Karel Steinmetz, Tomáš Čejka. Asistence: Miroslav Resler 3, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Miroslav Pachl. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun), vyloučení: 2:1. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl, Michal Bohatý, Miroslav Pachl, Miroslav Resler, Michael Resler, Petr Lustyk. Sestava - Kohouti: Radek Ehrenberger - Ondřej Mistr, Michal Soukup, Karel Stenmetz, Matěj Švec, Miroslav Lustyk, Jaroslav Kopecký, Tomáš Čejka, Michal Mrštný. 

Komentáře k tomuto článku