Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 07 V přímém souboji o postup do 1. ligy podlehli Krajánci těsně letohradskému Hello Kitty

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 07 V přímém souboji o postup do 1. ligy podlehli Krajánci těsně letohradskému Hello Kitty

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 07 V přímém souboji o postup do 1. ligy podlehli Krajánci těsně letohradskému Hello Kitty

Vytvořeno:28. 5. 2013, 0:33
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Jen výhra mohla Krajánky posunout do 1. ligy. Hello Kitty Letohrad byl hratelným soupeřem, ovšem ve vyrovnaném duelu byli Letohradští o jednu branku lepší a zaslouženě vybojovali postup mezi elitu. Krajánci, stejně jako vloni, budou obhajovat druhé místo ve druhé lize.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Hello Kitty Letohrad 7:8 (1:1, 1:2, 3:3, 2:2)

Krajánci vstoupili do zápasu šťastněji a po brejku Josefa Crhy zasunul odražený puk do prázdné branky Michael Resler - 1:0. V 9. minutě ale uvolni lLibor Doležal Josefa Matyáše a ten vyrovnal na 1:1. Ve druhé čtvrtině pokračoval vyrovnaný duel, ale lépe začali pro změnu hráči Letohradu.  V 19. minutě po úniku Jana Pácala poslal soupeře do vedení  David Babák - 1:2.  O minutu později se individuálně prosadil Petr Kováč a bylo to už 1:3. Ve 24. minutě skončila tvrdá střela Josefa Crhy za zády Daniela Wotawy a Krajánci snížili na 2:3.  Ve 25. minutě ale Letohrad odpověděl další brankou, když po kombinaci Davida Babáka a Tomáše Malečka zvyšoval Libor Doležal na 2:4. Na začátku 30. minuty pak po asistenci Davida Babáka využil přesilovku opět Libor Dolažal a zvýšil již na 2:5. Krajánci to ale nezabalili a ve 31. minutě našel před brankou Josef Crha osamoceného Michaela Reslera a ten snížil na 3:5. Ten samý hráč po brejku z vlastní poloviny pak na konci 33. minuity dokončil svůj hattrick a snížil na 4:5.  Ve 35. minutě pak po asistenci Lubomíra Nespěšného dokonce Miroslav Resler vyrovnal na 5:5. V závěru třetí čtvrtiny ale odpověděl Jan Pácal po asistenci Davida Babáka a vrátil Letohradu vedení - 5:6. Na začátku 38. minuty po kombinaci Pavla Hvězdy a Josefa Crhy vyrovnal Pavel Musil na 6:6. Letohrad byl ale i nadále nebezpečný v brejcích a atacích branky Krajánků, Ve 39. minutě navíc využil po přihrávce Zbyňka Škorpila početní výhodu Petr Kovář - 6:7. Ve 44. minutě pak ještě po akci Tomáše Malečka přidal další branku Václav Adler na 6:8. Krajánci ještě zabrali a po přihrávce Lubomíra Nespěšného snížil svým čtvrtým gólem v utkání Michael Resler na konečných 7:8.

Fakta - branky: Michael Resler 4, Josef Crha, Miroslav Resler, Pavel Musil - Petr Kovář 2, Libor Doležal 2, Josef Matyáš, David Babák, Václav Adler, Jan Pácal. Asistence: Josef Crha 3, Lubomír Nespěšný 2, Pavel Hvězda - David Babák 3, Tomáš Maleček 2, Libor Doležal, Zbyněk Škorpil, Jan Pácal. Vyloučení: 3:4, využití: 0:2, navíc Tomáš Maleček (Hello Kitty) - 10 minut osobní trest. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Sestava - Krajánci Ústí: Milan Beneš - Josef Crha, Lubomírř Nespěšný, Miroslav Pachl, Michael Resler, Miroslav Resler, Pavel Musil, Pavel Hvězda. Sestava - Hello Kitty Letohrad: Daniel Wotawa - Tomáš Maleček, Petr Kovář, Libor Doležal, Zbyněk Škorpil, Josef Matyáš, David Babák, Václav Adler, Jan Pácal. 

Komentáře k tomuto článku