Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 10 Milan Beneš málem vychytal nulu, Krajánkům se dařilo střelecky a zaslouženě rozdrtili Pardály

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 10 Milan Beneš málem vychytal nulu, Krajánkům se dařilo střelecky a zaslouženě rozdrtili Pardály

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 10 Milan Beneš málem vychytal nulu, Krajánkům se dařilo střelecky a zaslouženě rozdrtili Pardály

Vytvořeno:11. 6. 2013, 6:14   (upraveno 11. 6. 2013, 6:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání Krajánci nedali šanci lanškrounským Pardálům, když výbornou střeleckou mušku podpořil téměř bezchybným výkonem brankář Milan Beneš. V utkání se letos také poprvé představil o patnáct kilo zkušenější Tomáš Lesák a ukázal, že ze svého umění i přes tělesné omezení nic nezapomněl.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Pardálové Lanškroun 12:1 (3:0, 1:0, 2:0, 6:1)

V 5. minutě po asistenci Pavla Musila otevřel skóre utkání Michal Schlögl - 1:0.  V 6. minutě napřáhl ke střele Karel Mifek a zvýšil už na 2:0, když skóre první čtvrtiny uzavřel po asistenci Michala Schlögla Pavel Musil - 3:0. Ve druhé části pak po kombinaci Lubomíra Nespěšného a Michaela Reslera zvýšil Přemysl Rubeš na 4:0 v 18. minutě. Ve 30. minutě vystihl nahrávku Pardálů Michael Resler a skóroval na 5:0. Ve 36. minutě uzavřel třetí část brankou na 6:0 Michal Schlögl po přihrávce Tomáše Lesáka.  Ve 37. minutě zahájil čtvrtou část brankou Michael Resler po spolupráci s Petrem Lustykem na 7:0.  Ve 38. minutě se prosadil po asistenci Michala Schlögla Přemysl Rubeš na 8:0 a ve 39. minutě si to oba zopakovali, aby Přemysl Rubeš z další nahrávky Michala Schlögla dokončil svůj hattrick v utkání - 9:0. Za dalších 35 sekund po kombinaci Karla Mifka a Petra Lustyka dokončil také svůj hattrick Michael Resler a zaokrouhlil stav na 10:0. Ve 41. minutě chybovali Krajánci uprostřed hřiště a na Milana Beneše jel sám Martin Žák a snížil na 10:1. Ve 42. minutě se prosadil z přihrávky Karla Mifka Petr Lustyk a uzavřel tak své smolné pokusy (3 nastřelené tyče) brankou na 11:1. Ve 47. minutě vybojoval puk Petr Lustyk a po jeho přihrávce uzavřel skóre zápasu svým čtvrtým gólem v utkání Michael Resler na 12:1.

Fakta - branky: Michael Resler 4, Přemysl Rubeš 3, Michal Schlögl 2, Pavel Musil, Karel Mifek, Petr Lustyk - Martin Žák. Asistence: Petr Lustyk 3, Michal Schlögl 3, Karel Mifek 2, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Tomáš Lesák, Michael Resler - nikdo. Rozhodčí: ???, vyloučení: 1:0, bez využití. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Pavel Musil, Karel Mifek, Michael Resler, Petr Lustyk, Lubomír Nespěšný, Tomáš Lesák, Michal Schlögl, Přemysl Rubeš. Pardálové: Libor Hrdina - Martin Žák, Václav Mík, Jiří Černý, Jan Koutský st., Jan Koutský ml., Josef Sluka, Robert Žálio.

Komentáře k tomuto článku