Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 14 V přímém souboji vybojovali Krajánci s českotřebovskými Kohouty postup do 3. ligy

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 14 V přímém souboji vybojovali Krajánci s českotřebovskými Kohouty postup do 3. ligy

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 14 V přímém souboji vybojovali Krajánci s českotřebovskými Kohouty postup do 3. ligy

Vytvořeno:1. 7. 2013, 9:06
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu druhé části museli Krajánci uhrát minimálně bod k tomu, aby postoupili aspoň do třetí ligy, kde se v závěrečných třech duelech utkají o konečné 9. až 12. místo letošního oblastního přeboru v in-line hokeji. Kohouti ale také měli zálusk na postup a po celý zápas vedli. Krajánci nakonec díky velké bojovnosti v druhé polovině zápasu šťastnou brankou Miroslava Reslera uhráli.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kohouti Česká Třebová 5:5 (0:2, 3:2, 1:1, 1:0)

V 6. minutě po asistenci  Matěje Švece se prosadil poprvé v utkání Karel Steinmetz a poslal Kohouty do vedení - 0:1. Krajánci se jen těžko prosazovali proti soupeři, který chtěl evidentně víc hrát a vyhrát. V 10. minutě uvolnil Ondřej Mistr opět Karla Steinmetze a i jeho další střela skončila za zády Milana Beneše - 0:2. Ve druhé části se ale Krajánci začali zlepšovat a výsledkem bylo snížení, kdy přihrávku Miroslava Reslera proměnil dobře mířenou střelou v branku Michal Schlögl - 1:2. Ve 20. minutě už se Krajánci mohli radovat z vyrovnání. Před brankou zabojovali o puk Michael Resler a Lukáš Heřmanský a za záda Radka Ehrenebergera ho dorazil Lukáš Musil - 2:2.  Stejný hráč byl ale v 16. minutě vyloučen a Kohouti po asistenci Ondřeje Mistra vsítil další branku Karlem Steinmetzem, který tak dokončil hattrick v utkání - 2:3. Českotřebováky gól povzbudil a po akci Davida Černého zvýšil Michal Mrštný na 2:4. V závěru druhé části ale Miroslav Resler vybojoval ve vlastní polovině puk, vysunul Lukáše Heřmanského a po jeho nezištné přihrávce snížil mezi betony brankáře Ehrenebergera Michael Resler na 3:4. Ve 32. minutě zahájili třetí část Krajánci šťastnou vyrovnávající brankou, když přihrávku Michala Schlögla zužitkoval Miroslav Resler a jeho střela přelobovala brankáře Ehrenebergera a doskákala pomalu za jeho záda - 4:4. Ve 35. minutě ale Kohouti opět zazlobili a po přihrávce Ondřeje Mistra mířil přesně Matěj Švec - 4:5. Ve 42. minutě získal ve vlastním pásmu puk Michael Resler, poslal ho na polovinu Kohoutů na Miroslava Reslera. Jeho přihrávku před branku si ale Kohouti nešťastně srazili vlastní bruslí do branky a bylo vyrovnáno - 5:5. V té chvíli ale ani jedno mužstvo netušilo, pro koho je remíza přínosem a až po zápase bylo oznámeno, že na lepoší skóre postupují Krajánci do třetí ligy.

Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Michael Resler, Michal Schlögl, Lukáš Musil - Karel Steinmetz 3, Michal Mrštný, Asistence: Lukáš Heřmanský 2, Miroslav Resler 2, Michael Resler 2, Michal Schlögl - Ondřej Mistr 3, Matěj Švec, David Černý. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Vyloučení: 1:0, využití: 0:1. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Lukáš Heřmanský, Pavel Musil, Lukáš Musil, Michal Schlögl, Karel Mifek. Sestava - Kohouti: Radek Ehrenberger - Ondřej Mistr, Karel Steinmetz, Michal Soukup, Matěj Švec, David Kopecký, Tomáš Čejka, Michal Mrštný, David Černý. 

Komentáře k tomuto článku