Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 17 Krajánci si vylámali zuby na výborném Wotawovi a skončí ve 3. lize poslední

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 17 Krajánci si vylámali zuby na výborném Wotawovi a skončí ve 3. lize poslední

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 17 Krajánci si vylámali zuby na výborném Wotawovi a skončí ve 3. lize poslední

Vytvořeno:18. 7. 2013, 0:06
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu šlo Krajánkům o druhé, třetí nebo čtvrté místo ve třetí lize. Celek se ale neprosadil střelecky, šance Krajánků většinou výborný Dan Wotawa v brance Letohradu zlikvidoval, a tak hlavně díky nepodařené poslední čtvrtině Krajánci nakonec vysoko Letohradu podlehli.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Hello Kitty Letohrad 7:13 (1:2, 2:2, 2:2, 2:7)

Na konci 3. minuty po akci Miroslava Váněho otevřel skóre utkání Václav Adler - 0:1.  Krajánci si také vytvářeli šance, ale Dan Wotawa byl k nepřekonání. Na začátku 10. minuty se prosadil opět Miroslav Váně a Filip Večeř zvýšil na 0:2. Úvodní dějství ale uzavřel Miroslav Resler po přihrávce Michala Schlögla, když snížil na 1:2. Druhé dějství ale začal opět lépe Letohrad. Na začátku 15. minuty zvýšil David Babák z asistence Filipa Večeře na 1:3 a stejný hráč přidal branku ve 20. minutě tentokrát z přihrávky Pavla Šulce - 1:4. Ve 22. minutě se uvolnil Miroslav Resler a z jeho přihrávky Miroslav Pachl snížil na 2:4. Za dalších 16 sekund opět přihrával Miroslav Resler a Michael Resler dorážel puk na 3:4.  Třetí čtvrtinu zahájil zase Letohrad brankou, a to Josefem Matyášem, který zužitkoval nahrávku  Filipa Večeře - 3:5. Ve 32. minutě získal na polovině puk Pavel Hvězda, našel na levé straně Michaela Reslera, který překvapil střelou Dana Wotawu a snížil na 4:5. Ve 34. minutě pak z asistence Michaela Resler dokonce Miroslav Pachl vyrovnal na 5:5.  Ve 36. minutě se ale individuálně prosadil Josef Matyáš a vrátil Letohradu vedení - 5:6.  Ve 39. minutě po přesné nahrávce Michala Schlögla vyrovnal Karel Mifek na 6:6. Ve 40. minutě se ale Letohrad opět prosadil, když přesně mířil Miroslav Váně - 6:7. Ve 42. minutě po akci Pavla Šulce zvýšil Václav Adler na 6:8 a za dalších 11 sekund se individuálně prosadil David Babák a dokončil tak svůj hattrick - 6:9. Za dalších 42 sekund uvolnil Michael Resler Miroslava Pachla a ten také dokončil svůj hattrick a snížil na 7:9. To ale bylo ze strany Krajánků vše. Další vyložené šance ústeckého týmu zlikvidoval výborný Dan Wotawa a na řadu přišel opět Letohrad. Ve 44. minutě z přihrávky Josefa Matyáše zvýšil Pavel Šulc na 7:10, ve 45. minutě po asistenci Miroslava Váněho skóroval počtvrté v utkání David Babák na 7:11 a ve 47. minutě po další akci Miroslava Váněho přidal branku Filip Večeř na 7:12. Poslední slovo měl na začátku 48. minuty Pavel Šulc, který zužitkoval asistenci Václava Adlera na 7:13.

Fakta - branky: Miroslav Pachl 3, Michael Resler 2, Miroslav Rešsler, Karel Mifek - David Babák 4, Filip Večeř 2, Miroslav Váně 2, Václav Adler 2, Pavel Šulc 2, Josef Matyáš. Asistence: Miroslav Resler 2, Michael Resler 2, Michal Schlögl 2, Pavel Hvězda - Miroslav Váně 4, Filip Večeř 2, Pavel Šulc 2, Václav Adler, Josef Matyáš. Rozhodčí: Jan Nastoupil. Vyloučení: 0:0. Sestava - Krajánci: Tomáš Strouhal - Josef Crha, Lukáš Musil, Karel Mifek, Michal Schlögl, Miroslav Resler, Miroslav Pachl, Pavel Hvězda, Michael Resler. Sestava Hello Kitty Letohrad: Daniel Wotawa - Petr Kovář, Pavel Šulc, Josef Matyáš, Václav Adler, Jan Pácal, Miroslav Váně, Filip Večeř, David Babák.

Komentáře k tomuto článku