Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články ÚO 01 Nováčka z Rokytnice přehráli Krajánci až ve třetí třetině

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek ÚO 01 Nováčka z Rokytnice přehráli Krajánci až ve třetí třetině

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

ÚO 01 Nováčka z Rokytnice přehráli Krajánci až ve třetí třetině

Vytvořeno:6. 5. 2013, 22:53
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ústeckou soutěž provázely hned v úvodu problémy, když nepřicestoval Rychnov, a tak nováček soutěže Medvědi z Rokytnice sehráli ochotně dva zápasy. V obou odešli poraženi nejprve od Loko Česká Třebová a následně i od Krajánků z Ústí nad Orlicí, kde se střelecky blýskl Miroslav Resler s pěti zásahy.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Medvědi Rokytnice v Orlických horách 10:4 (2:1, 3:2, 5:1)

Skóre utkání otevřel v 5. minutě po přihrávce Přemysla Rubeše Miroslav Resler - 1:0. Na začátku 9. minuty ale uvolnil Vlastimil Hruška Jaroslava Zářeckého st. a ten vyrovnal na 1:1. Za dalších 23 sekund našel zadovkou Michael Resler Přemysla Rubeše před brankou a ten vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Druhou třetinu načal po asistenci Michaela Reslera Miroslav Resler a zvýšil na 3:1. Na začátku 14. minuty ale hráli Medvědi přesilovku, kterou po přihrávce Luboše Jedlinského zužitkoval Zdeněk Trejtnar - 3:2. Za dalších 52 sekund po spolupráci s Lubomírem Nespěšným dokončil svůj hattrick Miroslav Resler - 4:2. Za necelou minutu stejný hráč, tentokrát s přihrávky Michaela Reslera zvýšil už na 5:2. Druhou část pak zakončil po spolupráci s Vlastimilem Hruškou Jaroslav Zářecký st. a snížil na 5:3. Ve 24. minutě dorazil nájezd Lukáše Musila do branky Michael Resler na 6:3. Na začátku 27. minuty našel Michael Resler před brankou Pavla Musila a ten do odkryté branky skóroval na 7:3. Ve 29. minutě po spolupráci s Michaelem Resler přidal svou pátou branku v zápase Miroslav Resler - 8:3. V poslední minutě nejprve Jaroslav Zářecký po samostatné akci dokončil svůj hattrick a snížil na 8:4, aby za dalších 28 sekund po nahrávce Miroslava Reslera zvýšil Michael Resler na 9:4. Za dalších 8 sekund zaaokrouhlil výsledek po přihrávce Lukáše Musila Pavel Musil na konečných 10:4.

Fakta - branky: Miroslav Resler 5, Michael Resler 2, Pavel Musil 2, Přemysl Rubeš - Jaroslav Zářecký st. 3, Zdeněk Trejtnar. Asistence: Michael Resler 5, Lukáš Musil 2, Lubomír Nespěšný, Miroslav Resler, Přemysl Rubeš - Vlastimil Hruška 2, Luboš Jedlinský. Rozhodčí: Michal Smola (Ústí n/O). Vyloučení: 1:0. Využití: 0:1. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Lukáš Musil, Miroslav Resler (1), Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Pavel Musil, Přemysl Rubeš. Sestava - Medvědi: Stanislav Kalousek - Petr Červinka, Vlastimil Hruška, Pavel Hvězda, Luboš Jedlinský, Martin Jedlinský, Kostas Kotanidis, Zdeněk Trejtnar, Jaroslav Zářecký st.

Komentáře k tomuto článku