Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 01 Katastrofální koncovka Lomaxu přinesla v úvodním utkání prohru s Bandity

Lomax Česká Třebová – článek 01 Katastrofální koncovka Lomaxu přinesla v úvodním utkání prohru s Bandity

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Katastrofální koncovka Lomaxu přinesla v úvodním utkání prohru s Bandity

Vytvořeno:16. 9. 2019, 7:30   (upraveno 16. 9. 2019, 7:54)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním duelu narazil Lomax na Badity. Přestože byl většinu zápasu daleko lepším celkem, tak nakonec odešel poražen. Na vině byla žalostná koncovka, ale také výborný výkon brankáře soupeře Radka Ehrenbergera. Soupři musíme pogratulovat. Vytěžil z minima maximum!

Lomax Česká Třebová - Banditi Česká Třebová 2:5 (1:2, 1:1, 0:2)

Na zápas nakonec nepřijel nemocný Martin Hapala st. a vinou chyby v nominaci ani Karel Vopřil, kdy do nominace byl napsán špatně Milan Vopřil. Tímto se Karlovi omlouváme. Taková chyba se stává maximálně jednou za dva roky! Nicméně už na konci 3. minuty vysunul Lukáš Rybka Michala Soukupa a  obránci Lomaxu tak dlouho před ním couvali, až Michal vystřelil a překvapil Pavla Peterku v brance a soupeř tak šel do vedení - 0:1. Lomax ale našel odpověď okamžite. Za dalších 23 sekund přihrával Roman Ollé a pohotově střílel po zemi Jiří Lunka (nová posila Lomaxu) a vyrovnal tak na 1:1. Lomax začínal mít více ze hry, ovšem své šance hráči zahazovali, jak na běžícím pásu. A tak na konci 13. minuty po akci Tomáše Kaliny téměř po identické akci prvního gólu vrátril Banditům vedení Lukáš Kašpar na - 1:2. Lomax i nadále pokračoval v tlaku a hned v úvodu druhé části v 16. minuty po přihrávce Radima Juruje vyrovnal René Peškar na 2:2. To ale bohužel bylo ze strany Lomaxu v tomto utkání už vše. Ve 23. minutě mířil po asistenci Lukáše Kašpara přesně pod horní tyč Ondřej Prejsler a Banditi opět vedli - 2:3. Lomax i nadále zápasil s koncovkou, ve které byli neúspěšní především Michal Schlögl, Michael Resler a Jiří Lunka, Z utkání pro zranění musel odstoupit i René Peškar a Lomax dohrával utkání na dvě lajny, když v závěru nehrál ani Tomáš Adamec. Ve 39. minutě se naskytla Lomaxu šance v podobě přesilovky, ale puk získal Marek Břehovský a po jeho přihrávce překonal Pavla Peterku Filip Krystl střelou pod horní tyč - 2:4. V závěru utkání přistoupil Lomax ke hře bez brankáře, ale drtivý tlak soupeř přestál a Michal Soukup pečetil výhru do prázdné branky Michal Soukuú - 2:5.

Fakta - branky: Jiří Lunka, René Peškar - Michal Soukup 2, Lukáš Kašpar, Ondřej Prejsler, Filip Krystl. Asistence: Roman Ollé, Radim Juruj - Lukáš Rybka, Tomáš Kalina, Lukáš Kašpar, Marek Břehovský. Vyloučení: 0:3, využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: Jiří Nešický ml., Petr Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Radim Juruj, René Peškar, Jiří Lunka, Tomáš Adamec, Martin Krása, Dušan Schlögl, Jaroslav hamerník, Martin Dobeš, Martin Šudoma. Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Marek Břehovský, Petr Dobrovský, Tomáš Kalina, Lukáš Kašpar, Filip Krystl, Pavel Novák, Ondřej Prejsler, Lukáš Rybka (2), Michal Soukup, Karel Stenmetz, hráčská lavice (4).  

Komentáře k tomuto článku