Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 01 Lomax přehrál CZ Loko hlavně ve druhé polovině utkání

Lomax Česká Třebová – článek 01 Lomax přehrál CZ Loko hlavně ve druhé polovině utkání

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Lomax přehrál CZ Loko hlavně ve druhé polovině utkání

Vytvořeno:19. 9. 2016, 12:59   (upraveno 12. 12. 2016, 12:10)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve svém úvodním třetiligovém utkání přehrál Lomax vysoko celek CZ Loko, a to hlavně díky druhé polovině utkání. V úvodu zápasu podržel družstvo brankář Milan Beneš. S postupem času se Lomax střelecky chytil, když hattricku dosáhli Martin Hapala ml. a Michael Resler.

Lomax Česká Třebová - CZ Loko Česká Třebová 8:2 (2:1, 3:1, 3:0)

Už na konci 2. minuty uvolnil Milan Tomeš před brankou Michaela Reslera a jeho střela skončila pod horní tyčí brankáře Davida Břeně - 1:0. Na konci 5. minuty ale stačilo malé zaváhání v obraně Lomaxu  po akci Pavla Šimka vyrovnal Martin Sršeň na 1:1. V 11. minutě ale našel Tomáš Lesák před brankou Michaela Reslera a jeho střela skončila mezi betony Martina Břeně podruhé - 2:1. V dalších minutách oba brankáři zlikvidovali několik šancí, ale další branka padla až ve druhé třetině. Hned na začátku 15. minuty využil zmatků v obraně Lomaxu Vlastimil Šmíd a po jeho přihrávce vyrovnal Pavel Šimek na 2:2. To bylo naštěstí od hostů vše. Na konci 20. minuty se individuálně prosadil sólem přes celé hřiště Michal Schlögl a vrátil Lomaxu vedení - 3:2. Ve 22. minutě pak zvýšil Martin Hapala ml. na 4:2 a druhou třetinu uzavřel ve 28. minutě šťastnou dorážkou Michael Resler po ideální přihrávce Michala Schögla a dokončil tak svůj hattrick - 5:2. Hned v úvod třetí části uvolnilů René Peškar ideálně Milana Tomeše, který zvýšil na 6:2. Ve 34. minutě po spolupráci s Jaroslavem Hamerníke zvýšil Martin Hapala ml. na 7:2. Sókre utkání uzavřel ve 41. minutě po přihrávce Michaela Reslera opět Martin Hapala ml. a také on dokončil svůj hattrick v utkání - 8:2.

Fakta - branky: Michael Resler 3, Martin Hapala ml. 3, Michal Schlögl, Milan Tomeš - Martin Sršeň, Pavel Šimek. Asistence: Milan Tomeš, Tomáš Lesák, Michal Schlögl, René Peškar, Jaroslav Hamerník, Michael Resler - Pavel Šimek, Vlastimil Šmíd. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Radim Matoušek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Milan Beneš - Martin Hapala ml., Martin Hapala st., Tomáš Lesák (2), Marek Břehovský, Tomáš Fišer, Jaroslav Hamerník, Radim Juruj, René Peškar, Michael Resler, Michal Schlögl, Milan Tomeš, Martin Šudoma. Sestava - CZ Loko Česká Třebová: David Břeň - Jiří Fabian, Pavel Friml, Martin Kapoun, Michal Lochman, Martin Sršeň, Pavel Šimek, Vlastimil Šmíd, Tomáš Vašátko, Radek Vašek.

Komentáře k tomuto článku