Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 01 Remízu v premiéře Lomaxu v Lanškrouně zachraňovalo družstvo až 13 sekund před koncem (2 góly při hře bez brankáře!!!)

Lomax Česká Třebová – článek 01 Remízu v premiéře Lomaxu v Lanškrouně zachraňovalo družstvo až 13 sekund před koncem (2 góly při hře bez brankáře!!!)

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Remízu v premiéře Lomaxu v Lanškrouně zachraňovalo družstvo až 13 sekund před koncem (2 góly při hře bez brankáře!!!)

Vytvořeno:29. 11. 2021, 14:50   (upraveno 7. 12. 2021, 19:11)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Covidová situace ,,dohnala" českotřebovský Lomax k přihlášení do Lanškrouna, kde soutěž pokračuje pro očkované a pro ty, co covid prodělali. Celek nahradil družstvo Yellow Sharks a v úvodním duelu se utkalo s Nekoří. Že to nebude mít Lomax lehké, ukázaly hned úvodní dvě třetiny. Českotřebovský celek si sice vytvořil i místy drtivý tlak, ale Nekoř s lehkostí proměňovala skoro všechny nabídnuté šance. V posledním dějství ale Lomax přeskupil své řady, dokázal snížit z 3:6 na 4:6 a v poslední minutě přistoupil ke hře bez brankáře a podařilo se mu dvěma góly zápas zremizovat!!

Lomax Česká Třebová - Klas Nekoř 6:6 (2:3, 1:3, 3:0)

   Českotřebovský tým nastoupil do zápasu s velkou chutí. Vytvořil si drtivý tlak, ale branka nepřišla. Nekoři stačila chvilková převaha a po kombinaci Jana Chudého a Milana Fišera otevřel skóre utkání Patrik Jurco - 0:1. Na vyrovnání se naštěstí dlouho nečekalo. Přesně za minutu po akci Michala Schlögla prokázal svůj důraz v koncovce Petr Dolažal a vyrovnal na 1:1. Na konci 9. minuty našel Milan Motyčka na modré Jana Koutského, který vymetl všechny pavouky ze šibenice Pavla Peterky - 1:2. V dalším průběhu hry neuznal rozhodčí branku Petrovi Doležalovi, který ještě nastřelil i tyč branky Ondry Šolce. Tři vyložené šance navíc neproměnil i Michael Resler a zákonitě přišel trest. Na konci 13. minuty si Nekoř vytvořila opět tlak a po kombinaci Luboše Skalického a Milana Fišera skóroval Patrik Jurco na 1:3. Lomax se dál snažil. Miroslav Resler trefil tyč, Petr Doležal břevno a mnoho dalších střel vychytal vynikající Ondra Šolc. Až v 16. minutě se konečně prosadil z přihrávky Jiřího Lunky Petr Moravec a snížil na 2:3

   Ve druhé části se obraz nezměnil. Neustálý tlak Lomaxu a lehké proměňování minima šancí Nekoře. Ve 25. minutě po přihrávkách Jana Chudého a Milana Fišera ujel na červené čáře Patrik Jurco a ač atakován vracejícím se Michaelem Reslerem, tak dokončiíl svůj hattrick v utkání střelou k tyči - 2:4. Ve 28. minutě uvolnil Michal Schlögl v útočném pásmu Michaela Reslera, který střelou po zemi snížil na 3:4. Stejný hráč byl ve 31. minutě vyloučena a Nekoř početní výhodu využila ve 33. minutě, když po přihrávce Milana Fišera mířil přesně do šibenice Jan Koutský - 3:5. Lomax bojoval s nepřízní osudu, ale přišla další rána ve 39. minutě, kdy druhou část uzavřel velmi dobře hrající veterán Milan Fišer, který zužitkoval přihrávku Jana Chudého a upravil stav na hrozivých 3:6.

   Do posledního dějství Lomax přeskupil řady. Do prvního útoku se místo Michaela Reslera posdunul Jiří Lunka a z obrany do útoku šel Karel Kutzer a do obrany místo něj Vladimír Vilímek. Ukázalo se to jako dobrý tah a hlavně Lomax už ve třetím dějství neinkasoval, protože i Pavel Peterka už byl stoprocentní. Téměř 16 minut ale branka nepřicházela a s Lomaxem to vypadalo zle. Až v 56. minutě vyrazil brankář Ondčřej Šolc střelu Vladimíra Vilímka a za jeho záda puk přece jenom se štěstím poslal dorážející Michael Resler a snížil na 4:6. To vlilo krev do žil hráčů Lomaxu, ale další branka stále nepřicházela. Minutu před koncem musel Lomax šáhnout ke hře bez brankáře. Třicet sekund před koncem uvolnil Jiří Lunka Michala Schlögla a ten korunoval drtivý tla snížením na 5:6. Odhodlání Lomaxu vyrovnat bylo obrovské, ale do závěru chybělo pouhých 30 sekund. Pokračovalo se bez brankáře a ihned po vhazování šel Lomax do útoku. Jiří Lunka zatáhl puk a vystřelil. Brankář Ondřej Šolc ho ale neudržel a Michael Resler tak mohl pohodlně do odkryté branky dokončit svůj hattrick a vyrovnat na konečných 6:6.

   Fakta - branky: Michael Resler 3, Petr Doležal, Petr Moravec, Michal Schlögl - Patrik Jurco 3, Jan Koutský 2, Milan Fišer. Asistence: Jiří Lunka 3, Michal Schlögl 2, Vladimír Vilímek - Milan Fišer 4, Jan Chudý 3, Milan Motyčka, Luboš Skalický. Vyloučení: 2:2, využití: 0:1. Rozhodčí: ???. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jarioslav David, Miroslav Resler, Michael Resler (2), Michal Schlögl, Petr Doležal, Martin Šudoma, Karel Kutzer (2), Vladimír Vilímek, Petr Moravec, Jiří Lunka. Sestava - Klas Nekoř: Ondřej Šolc - Martin Mazurkiewicz, Leoš Janďourek, Luboš Skalický, Patrik Jurco, Milan Motyčka, Milan Fišer, Tomáš Hrabáček (2), Michal Šparlinek (2), Jan Koutský, Jan Chudý.

Komentáře k tomuto článku