Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 01 V neúplné sestavě porazil Lomax vloni druhou Třebovice! Gratulujeme!!"!

Lomax Česká Třebová – článek 01 V neúplné sestavě porazil Lomax vloni druhou Třebovice! Gratulujeme!!"!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 V neúplné sestavě porazil Lomax vloni druhou Třebovice! Gratulujeme!!"!

Vytvořeno:18. 9. 2017, 13:51   (upraveno 6. 5. 2019, 8:12)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Před úvodním duelem první ligy měl Lomax velké problémy se sestavou, ale nakonec se konalo překvapení. Vloni druhá Třebovice si nemohla přijít na kobylku čerstvému in-line hokejovému veteránskému reprezentantovi Lukáši Vavřinovi, a tak se při střelecké chuti Martina Krásy konalo přkvápko a těsná výhra Lomaxu 2:1. Gratulujeme!!!

Lomax Česká Třebová - HC Třebovice 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

Už ve 3. minutě uvolnil Dušan Schlögl Martina Krásu a ten překvapil Tomáše Hrdličku v brance Třebovic - 1:0. Od této doby se Lomax zaměřil především na bránění, a to se opravdu dařilo, porotože Lukáš Vavřina v brance byl doslova neprůstřelný. To trvalo až do 22. minuty, kdy po asistenci Tomáše Sirového vyrovnal Robin Chroust na 1:1. Tento stav vydržel až do poslední minuty, kdy Tomáš Lesák uvolnil opět Martina Krásu, který rozhodl svou druhou brankou v utkání o výhře Lomaxu - 2:1.

Fakta - branky: Martin Krása 2 - Robin Chroust. Asistence: Dušan Schlögl, Tomáš Lesák - Tomáš Sirový. Vyloučení: 3:2. Rozhodčí: Petr Šána, Radek Morkes. Sestava - Lomax Česká Třebová: Tomáš Vavřina - Martin Hapala ml. (2), Martin Hapala st., Dušan Schlögl, Michal Schlögl, Martin Krása, Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Pavel Musil (2), Sestava - HC Třebovice: Tomáš Hrdlička - Lukáš Altenburger (2), Milan Hejš st., Milan Hejč ml., Robin Chroust, Lukáš Jelínek, Petr Kašpar, Tomáš Mikulecký, Jaroslav Mládek (2), Tomáš Sirový (2).

Komentáře k tomuto článku