Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 02 Lomax otočil nepříznivý výsledek s Lumiusem, když o druhém bodu rozhodl v nájezdech Radek Adámek

Lomax Česká Třebová – článek 02 Lomax otočil nepříznivý výsledek s Lumiusem, když o druhém bodu rozhodl v nájezdech Radek Adámek

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Lomax otočil nepříznivý výsledek s Lumiusem, když o druhém bodu rozhodl v nájezdech Radek Adámek

Vytvořeno:23. 9. 2019, 10:42
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Nemocnost zasáhla řady Lomaxu, a tak na soupisku byl dopsán Radek Adámek a jak se ukázalo, tak to byl dobrý tah. V průběhu zápasu Lomax prohrával již 2:4, ale družstvo se semklo, zabojovalo a dokázalo vyrovnat výsledek a v nájezdech rozhodnou i o druhém bodu do tabulky.

Lomax Česká Třebová - Lumius Česká Třebová 5:4 po samostatných nájezdech (2:1, 1:3, 1:0) 1:0

Utkání zahájil Lomax tlakem a donutil hráče Lumiusu k chybám. To se vyplatilo a po sedmaosmedásti sekundách hry jedné z chyb využil pohotově Jiří Lunka a poslal Lomax do vedení - 1:0. I  nadále Lomax pokračoval v aktivní hře, ale v 7. minutě na to doplatil. Po nenápadné akci po asistenci Emila Fečka překvapil neslanou a nemastnou střelou ze strany Lukáše Vavřinu v brance Luboš Řehák a vyrovnal na 1:1. Radost Lumiusu ale dlouho nevydržela. Za dalších třicet sekund totiž uvolnil Roman Ollé na modré Michaela Reslera, který šel sám na brankáře Jana Marečka a umístil mu puk mezi betony a vrátil Lomaxu vedení - 2:1. Lomax pokračoval v nátlakové hře, ovšem své šance neproměňoval, a to se mu nevyplatilo. V 17. minutě po přihrávce Luboše Řeháka vystřelil pohotově Jakub Nešický a vyrovnal na 2:2. V 19. minutě po akci hbitého Radima Dlouhého překvapil Lukáše Vavřinu střelou přes couvajícího obránce Jan Novotný a Lumius šel do vedení - 2:3. Slabou tříminutovku Lomaxu pak dokonal za dalších dvaatřicet sekund Bohuslav Sokol, který šel po pasu Radima Dlouhého sám na Lukáše Vavřinu a blafákem zvýšil na 2:4. S Lomaxem to vypadalo zle, ovšem Lukáš Vavřina už další pohromu nedopustil. K obratu vedlo paradoxně až sporné vyloučení Michaela Reslera. Lomax oslabení zahrál velmi dobře a na konci 25. minuty šel sám na brankáře Jana Marečka Radek Adámek. Byla ale faulován a sám nařízené trestné střílení i s přehledem střelou pod horní tyč zužitkoval a snížil na 3:4. Lomax zabral a výsledkem toho byla vyrovnávací branka, když zpoza branky našel Michael Resler volného Michala Schlögla a ten pohotově k tyči zavěsil na 4:4. V dalších minutách mohl stejný hráč rozhodnout, a to především 4 sekundy před koncem, ale nedal. Došlo tak na nájezdy. Soupeři všechny tři pokusy Lukáš Vavřina zlikvidoval. Na straně Lom,axu nedali Jiří Lunka a Martin Šudoma. Svůj nájezd ale zopakoval Radek Adámek a opět střelou pod horní tyč skóroval a Lomax tak získal další bod do tabulky - 5:4.

Fakta - branky: Radek Adámek 2 (oba z TS), Jiří Lunka, Michael Resler, Michal Schlögl - Luboš Řehák, Jakub Nešický, Jan Novotný, Bohuslav Sokol. Asistence: Roman Ollé, Michael Resler - Radim Dlouhý 2, Emil Fečko, Luboš Řehák. Vyloučení: 1:2, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: T. Havránek, R. Palán. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Michael Resler (2), Michal Schlögl, Roman Ollé, Radim Juruj, Milan Tomeš, Jiří Lunka, Radek Adámek, Jiří Špryňar, Jaroslav Hamerník, Martin Šudoma. Lumius Česká Třebová: Jan Mareček - Lukáš Altenburger (2), Michal Čáístek, Radim Dlouhý, Emil Fečko, Jakub Nešický, Jan Novotný, Luboš Řehák (2), Marcel Řehák, Bohuslav Sokol, Jiří Šebrle.

Komentáře k tomuto článku