Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 02 Oba celky v okleštěných sestavách - lépe se s tím vypořádal Lomax pod dohledem sponzora Jaroslava Hamerníka si poradil s ústeckou Adbou!

Lomax Česká Třebová – článek 02 Oba celky v okleštěných sestavách - lépe se s tím vypořádal Lomax pod dohledem sponzora Jaroslava Hamerníka si poradil s ústeckou Adbou!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Oba celky v okleštěných sestavách - lépe se s tím vypořádal Lomax pod dohledem sponzora Jaroslava Hamerníka si poradil s ústeckou Adbou!

Vytvořeno:27. 9. 2020, 12:47   (upraveno 27. 9. 2020, 13:19)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Sponzor a hráč Lomaxu si udělal čas a před operací kolene přišel podpořit svůj celek v boji s ústeckou Adbou. Oba celky nastoupily v okleštěných sestavách, ale i tak se hrál celkem pohledný hokej, kdy více ze hry měl v prvních dvou třetinách Lomax a vytvořil si rozhodující náskok, který v závěrečném dějství udržel. Hattricku dosáhl Michael Resler.

Lomax Česká Třebová - ADBA Ústí nad Orlicí 6:4 (3:1, 3:0, 0:3)

Oba celky zahájily utkání útočně a vytvořily si i několik příležitostí, ovšem oba brankáři drželi čistá konta. Až v 10. minutě vyslal Ondřej Exler vpřed Josefa Matyáše a jeho ne prudká, ale tečovaná střela, skončila za zády Pavla Peterky - 0:1. Lomax našel odpověď hned za dalších sedmadvacet sekund. Michal Schlögl se protáhl až před brankáře Michala Šťovíčka, ale ten mu jeho pokus srazil za branku. Michal ale ihned poslal puk zpět před branku a tam ho poslal po zemi do sítě Michael Resler a vyrovnal na 1:1. Za dalších šestasedmdesát sekund bylo ještě lépe. Martin Dobeš poslal dlouhý pas na Michaela Rslera a ten tváří v tvář brankáři mířil opět mezi jeho betony a dokonal obrat na 2:1. Za dalších sedmadevadesát sekund si pak Lomax po velkém tlaku ještě vylepšil skóre. Po přihrávce Pavla Šmehlíka (nováček v dresu Lomaxu), překvapil Šťovíčka z levé strany umístěnou střelou Michal Schlögl - 3:1. Ve druhé části pak Lomax zcela dominoval. V 18. minutě odebral aktivní Tomáš Bezdíček obránci puk a přesnou střelou k tyči zvýšil na 4:1. Na začátku 20. minuty se pak vyplatilo aktivní napadání Romanu Ollému, který vybojoval za brankou puk pro Michaela Reslera. Ten objel branku a po zemi k tyči dokončil svůj hattrick - 5:1. Ve 26. minutě při vyloučení Tomáše Čejky poslal pas Martin Hapala na najetého Michala Schlögla. Ten se prokličkoval až před brankáře a blafákem využil početní výhodu na 6:1. Poslední dějství ale bylo zcela v režii Adby. Ve 33. minutě se po akci Josefa Matyáše prosadil individuálně Jan Chudý a snížil na 6:2. Ve 41. minutě hrála Adba svou druhou přesilovku a několik sekund před jejím vyporšení po přihrávce Pavla Šulce snížil Tomáš Čejka na 6:3. Za dalších dvaadvacet sekund Lomax nedůsledně bránil a opět Pavel Šulc přihrával a zakončoval Radek Morkes na konečných 6:4.

Fakta - branky: Michael Resler 3, Michal Schlögl 2, Tomáš Bezdíček - Josef Matyáš, Jan Chudý, Tomáš Čejka, Radek Morkes. Asistence: Michal Schlögl, Martin Dobeš, Pavel Šmehlík, Roman Ollé, Martin Hapala - Pavel Šulc 2, Ondřej Exler, Josef Matyáš. Vyloučení: 2:1, využití: 1:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Libor Slavík, Jan Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Hapala, Pavel Šmehlík, Michael Resler (4), Michal Schlögl, Roman Ollé, Martin Dobeš, Jiří Špryňar, Radim Juruj, Tomáš Bezdíček, Martin Krása. Sestava - ADBA Ústí nad Orlicí: Michal Šťovíček - Tomáš Čejka (2), Libor Doležal, Matěj Dostál, Ondřej Exler, Jan Chudý, Josef Matyáš, Radek Morkes, Pavel Šulc.

Komentáře k tomuto článku