Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 02 Opět v neúplném složení pokořil Lomax tentokrát ústeckou Adbu!!!

Lomax Česká Třebová – článek 02 Opět v neúplném složení pokořil Lomax tentokrát ústeckou Adbu!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Opět v neúplném složení pokořil Lomax tentokrát ústeckou Adbu!!!

Vytvořeno:24. 9. 2017, 15:08   (upraveno 6. 5. 2019, 8:12)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém zápase čekal Lomax další těžký soupeř, a to ústecká Adba. Lomax se ale nezalekl a opět velmi dobrým výkonem, podpořeným opět vynikajícím brankářem Lukášem Vavřinou nakonec zaslouženě vybojoval další tři body do tabulky první ligy, kde letos startuje jako nováček.

Lomax Česká Třebová - ADBA Ústí nad Orlicí 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)

Už v 71. sekundě poslal do brejku Michal Schlögl Michaela Reslera a tren otevřel skóre utkání - 1:0. Na začátku 8. minuty ale uvolnil Radek Morkes Filipa Kapolku a ten střelou pod horní tyč srovnal stav - 1:1. I nadále se hrál útočný hokej a oba brankáři Lukáš Vavřina i na druhé straně Tomáš Jansa byli pozorní. Až v 19. minutě střílel od modré čáry Jaroslav Hamerník a jeho střelu tečoval za záda Tomáše Jansy opět Michael Resler a vrátil Lomaxu vedení - 2:1. Na konci 27. minuty zůstal před brankou nehlídaný Michael Resler, přistrčil puk na volného Milana Vopařila a ten ho propasíroval do sítě - 3:1. Oba celky i nadále neúnavně útočily, ale opat oba brankáři byli vždy na místě. Až ve 36. minutě vystřelil od modré Martin Šudoma a puk tečoval za zády Jansy Martin Hapala st. a upravil tak stav na konečných a zasloužených 4:1.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Milan Vopařil, Martin Hapala st. - Filip Kapolka. Asistence: Michal Schlögl, Jaroslav Hamerník, Michael Resler, Martin Šudoma - Radek Morkes. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Radim Matoušek + Švub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Martin Šudoma, Tomáš Lesák, Jaroslav Hamerník, Michael Resler, Michal Schlögl, Milan Vopařil, Martin Hapala st., Pavel Musil, Radim Juruj. Sestava - ADBA Ústí nad Orlicí: Tomáš Jansa - Jan Adámek, Ondřej Exler, Jan Chudý, Filip Kapolka, Karel Maleček, Václav Mlynář, Radek Morkes, Miloslav Novák, Petr Šána.

Komentáře k tomuto článku