Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 03 Lomax přehrál Calibru hlavně ve druhé části, čtyři branky vsítil Michael Resler a čtyři asistence Michal Schlogl....

Lomax Česká Třebová – článek 03 Lomax přehrál Calibru hlavně ve druhé části, čtyři branky vsítil Michael Resler a čtyři asistence Michal Schlogl....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Lomax přehrál Calibru hlavně ve druhé části, čtyři branky vsítil Michael Resler a čtyři asistence Michal Schlogl....

Vytvořeno:29. 9. 2018, 13:57   (upraveno 6. 5. 2019, 7:36)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím duelu měl Lomax za soupeře českotřebovskou Calibru. Soupeř nastoupil pouze s osmičkou hráčů, ale jedenáctce Lomaxu trvalo celých dvacet minut, než překonala poprvé brankáře Karla Vaňka. V brance Lomaxu se objevil poprvé Roman Janco a i jeho výborný výkon přispěl nakonec k prvnímu vítězství v první lize!

Lomax Česká Třebová - Calibra Česká Třebová 5:2 (0:0, 3:0, 2:2)

Lomax neponechal nic náhodě a od prvních minut se usadil na polovině Calibry. Šance postupně přicházely, ovšem proměňování bylo nulové. A když ani soupeř svých pár brejků díky Romanovi Jancovi neproměnil, skončila první třetiny bez branek. Dalších šest minut druhé části stále marně Lomax ostřeloval branku Karla Vaňka, až ve 21. minutě se na pravé straně uvolnil Michal Schlogl a jeho přihrávku pohotově ,,zametl" po zemi do branky najetý Michael Resler - 1:0. To hráče Lomaxu náležitě rozproudilo a za dalších 24 sekund poslal vpřed Martin Šudoma Romana Ollého a jeho střela k tyči skončila opět za zády Karla Vaňka - 2:0. Ve 23. minutě pak střílel pohotově Michal Schlogl, ale vyražený puk dorazil do opuštěné branky Michael Resler - 3:0. Ve 31. minutě se v pravém rohu uvolnil opět aktivně hrající Michal Schlogl a jeho ideální přihrávku poslal za záda Karla Vaňka opět Michael Resler a dokončil tak svůj hattrick - 4:0. Ve 34. minutě pak po asistenci Daniela Horáka pohotově vystřelil Martin Voleský a snížil na 4:1. Lomax našel odpověď hned v následující minutě. Po pěkné kombinaci uvolnil Michal Schlogl opět Michaela Reslera a jeho střela skončila pod horní tyčí - 5:1. Ve 42. minutě poslal Ondřek Mistr puk na modrou a přesná střela Jiřího Sršně skončila v horním růžku branky Romana Janca - 5:2. Více se již neudálo a Lomax si tak připsal první výhru v první lize.

Fakta - branky: Michael Resler 4, Roman Ollé - Martin Voleský, Jiří Sršeň. Asistence: Michal Schlogl 4, Martin Šudoma - Daniel Horák, Ondřekj Mistr. Vyloučení: 2:2, bez využití. Rozhodčí: Filip Maršík, Petr Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Roman Janco - Martin Hapala st., Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Martin Šudoma, Dušan Schlogl (2), Michal Schlogl, Michael Resler, Roman Ollé, René Peškar, Radim Juruj (2), Martin Krása. Sestava - Calibra Česká Třebová: Karel Vaněk - Radek Palán, Daniel Horák, Monika Řepková, Miroslav Pachl (2), Ondřej Mistr, Petr Voleský, Martin Voleský (2), Radim Axmann.

Komentáře k tomuto článku