Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 03 Na množství neproměněných šancí s nečistě hrajícím týmem Flyers doplatil Lomax ztrátou jednoho bodu!

Lomax Česká Třebová – článek 03 Na množství neproměněných šancí s nečistě hrajícím týmem Flyers doplatil Lomax ztrátou jednoho bodu!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Na množství neproměněných šancí s nečistě hrajícím týmem Flyers doplatil Lomax ztrátou jednoho bodu!

Vytvořeno:3. 10. 2017, 14:49   (upraveno 6. 5. 2019, 8:13)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Tým Flyers platí za nejzákeřnější a nejvíce nečistě hrající tým soutěže, a to se také ukázalo v tomto duelu. Lomax si sice vytvořil množství šancí, ale jejich neproměňování Flyers trestal a nakonec rozhodovaly zaslouženě až nájezdy, kde se štěstí nakonec přiklonilo na stranu Lomaxu.

Lomax Česká Třebová - Flyers Česká Třebová 4:3 SN (1:1, 2:2, 0:0) 1:0

Už v 5. minutě se ve třetině Flyers prosadil René Peškar a po jeho přihrávce vsítil úvodní branku Martin Hapala st. - 1:0. Ve 13. minutě ale Flyer hrál přesilovku a po přihrávce Vítězslava Žejdlíka se štěstím vyrovnal Jaroslav Žídek na 1:1. V 19. minutě zabojoval ve třetině Flyers pro změnu Radim Juruj a René Peškar do odkryté branky vrátil Lomaxu vedení - 2:1. Ve 23. minutě ale soupeř trestal špatné vyhození ze třetiny Lomaxu a po asistenci Vítězslava Žejdlíka srovnal stav Roman Mastík - 2:2. Aby toho nebylo malo, tak ve 26. minutě vybojoval puk Jaroslav Žídek a Lukáš Těšínský poslal Fylers dokonce do vedení - 2:3. Za dalších 28 sekund ale Martin Hapala st. vystihl přihrávku obránce Flyers a bombou vyrovnal na konečných 3:3, když Lomax neproměnil dokonce i několik samostatných nájezdů na brankáře Jiřího Stolarika. Rozhodovaly až nájezdy, kde úvodní trojice na obou stranách neuspěla, a tak se rozhodovalo až v náhlé smrti, kde se nakonec trefil René Peškar a soupeř nedal. Dva body tak putovaly pro Lomax, jeden bod pro Flyers.

Fakta - branky: Martin Hapala st. 2, René Peškar 2 - Jaroslav Žídek, Roman Mastík, Lukáš Těšínský. Asistence: René Peškar, Radim Juruj - Vítězslav Žejdlík 2, Jaroslav Žídek. Vyloučení: 3:2, využití: 0:1. Rozhodčí: Petr Šána a V. Švub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Martin Hapala st., Dušan Schlögl, Jaroslav Hamerník, Martin Šudoma, René Peškar, Milan Tomeš (2), Radim Juruj (4), Martin Hapala ml., Tomáš Fišer, Michael Resler, Tomáš Adamec, Milan Vopařil. Sestava - Flyers Česká Třebová: Jiří Stolarik - Tomáš Bělka (2), Petr Blažek, Ondřej Dejdar, Miroslav Dejdar, David Kmošek, Roman Mastík, Lukáš Těšínský, Vítezslav Žejdlík, Jaroslav Žídek (2).  

Komentáře k tomuto článku