Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 04 Lomax bez větší námahy zdolal poslední celek tabulky HW Veterány i díky hattricku Oldy Čevory!!

Lomax Česká Třebová – článek 04 Lomax bez větší námahy zdolal poslední celek tabulky HW Veterány i díky hattricku Oldy Čevory!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Lomax bez větší námahy zdolal poslední celek tabulky HW Veterány i díky hattricku Oldy Čevory!!

Vytvořeno:10. 10. 2021, 20:50   (upraveno 2. 11. 2021, 15:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve čtvrtém duelu první ligy čekal Na Lomax zatím poslední celek tabulky HW Veteráni. Ti ale posílili o pár hráčů bývalého Skala teamu a jejich výkon šel nahoru. Naopak Lomax se musel obejít bez několika hráčů základní sestavy, ale i jedenáctka nastoupivších zápas nakonec bez větších problémů zvládla a to i díky hattricku Oldřicha Čevory.

Lomax Česká Třebová - HW Veteráni Česká Třebová 5:1 (1:0, 4:0, 0:1)

  Lomax zahájil utkání předpokládaným náporem, ale dlouho se jeho střelci nemohli prosadit přes jistého brankáře  Jiřího Krejsara. Až na konci 6. minuty po pasu Karla Mifka se prosadil přes obránce Oldřich Čevora a přesně mířenou střelou do horního růžku překonal brankáře Veteránů - 1:0. To však bylo na dlouhých 10 minut vše. Své šance totiž neproměnili Vladimír Vilímek, Karel Mifek a další. Naštěstí byl pozorný i Pavel Peterka v brance Lomaxu, a tak se mohlo jít do 2. třetiny alespoň s vedením 1:0.

  Druhá část už ale byla pro Lomax mnohem úspěšnější. Hned v 16. minutě zavezl puk do třetiny Veteránů obránce Martin Šudoma a našel před brankou najetého Oldu Čevoru, který zvýšil na 2:0.  Ve 21. minutě poslal ukázkový pas z vlastní třetiny na útočnou modrou Miroslav Resler a Olda Čevora tak s klidem dokončil svůj hattrick v utkání a zvýšil na 3:0. Ani ne za minutu střílel od modré čáry Martin Hapala, jeho střelu Jiří Krejsar vyrazil nad sebe, kde obránce krosčekoval Michaela Reslera, od něhož putoval puk do branky - 4:0. Za další necelou minutu se prosadil z levé strany přes obránce Michael Resler až před branku. jeho střela se ale odrazila od mantinelu zpět před branku, kde ho pohotově nadvakrát poslal za záda brankáře Karel Mifek - 5:0

  Ve třetí části už byla hra rozkouskovaná a několikrát Veteráni zle zahrozili, ale Pavel Peterka se překonával. Až na konci 29. minuty si Veteráni vytvořili velký tlak a po přihrávce Jirky Zajíčka pohotově snížil Jaroslav Horák na 5:1. Další šance Veteránů už Pavel Peterka zlikvidoval a když se neprosadili ani střelci Lomaxu, šlo se do kabin s výhrou 5:1.

  Fakta - branky: OldřichCevora 3, Michael Resler, Karel Mifek - Jaroslav Horák. Asistence: Karel Mifek, Martin Šudoma, Miroslav Resler, Martin Hapala, Michael Resler - Jiří Zajíček. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Jan Dalecký a Stanislav Ruda. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Miroslav Resler, Jaroslav David, Tadeáš Resler, Michael Resler, Tomáš Bezdíček, Karel Mifek, Oldřich Čevora (2), Vladimír Vilímek, Martin Krása, Martin Šudoma, Martin Hapala. Sestava - HW Veteráni Česká Třebová: Jiří Krejsar - Pavel Drobný, Jaroslav Horák, Petr Horníček, Ondřej Kolář, Radim Kolář, Lukáš Lustyk, Milan Pošepný, David Provazník, Vojtěch Řehák, Lukáš Umlauf, Jiří Zajíček, Břetislav Zeman.

Komentáře k tomuto článku