Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 05 Lomax stačil fyzicky s Tepi Němčice pouze do poloviny zápasu a pak sedmička statečných inkasovala rozhodující branky

Lomax Česká Třebová – článek 05 Lomax stačil fyzicky s Tepi Němčice pouze do poloviny zápasu a pak sedmička statečných inkasovala rozhodující branky

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Lomax stačil fyzicky s Tepi Němčice pouze do poloviny zápasu a pak sedmička statečných inkasovala rozhodující branky

Vytvořeno:16. 10. 2017, 10:04   (upraveno 6. 5. 2019, 8:13)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovský Lomax měl na utkání s Tepi Němčice pouze sedm hráčů, což se nakonec ukázalo jako rozhodující faktor. Do poloviny zápasu stačila sedmička statečných vzdorovat nájezdům němčických hráčů a Lomax si i vytvořil plno šancí (Především Tomáš Fišer, ale i Michael Resler a Michal Schlogl). Ve druhé polovině zápasu už hráčům začaly docházet síly a soupeř tak v pohodě rozhodl o své výhře.

Lomax Česká Třebová - Tepi Němčice 2:7 (1:1, 1:3, 0:3)

Lomax vstoupil do zápasu obezřetně a se zajištěnou obranou. V 10. minutě dokonce českotřebovské družstvo hrálo přesilovou hru, ale chybu ve středním pásmu zužitkoval bývalý druholigový hráč Michal Šrámek, který proměnil přihrávku Davida Langra - 0:1. Ve 14. minutě si ale Lomax vytvořil tlak a po přihrávce Michaela Reslera mířil přesně pod horní tyč Michal Schlogl - 1:1. Na konci 18. minutě poslal dlouhý pas Martin Šudoma a Michael Resler dokonce poslal Lomax do vedení - 2:1. Radost českotřebovských hráčů ale trvala necelé dvě minuty. To se prosadil z přihrávky Petra Míka ml. Pavel Šulc a bylo vyrovnáno - 2:2. Chleba se začal lápat v polovině utkání. Ve 23. minutě uvolnil Petr Nejedlý Davida Langra, který poslal Němčice do vedení - 2:3. Za další čtyři minuty uvolnil Pavel Šulc Jiřího Bednáře a ten zvýšil na 2:4. V posledním dějství už Lomaxu opravdu docházely síly, což dokumentovala 33. minuta, kdy Tepi ve vlastním oslabení skórovalo, když přihrávku Petra Míka st. zužitkoval Michal Šrámek - 2:5. O minutu později pak Tepi hrálo naopak přesilovku, kterou po asistenci Davida Langra zužitkoval Pavel Šulc - 2:6. Ve 41. minutě pak uzavřel skóre po přihrávce Petra Míka st. opět Pavel Šulc, který tak dokončil svůj hattrick - 2:7.

Fakta - branky: Michal Schlogl, Michael Resler - Pavel Šulc 3, Michal Šrámek 2, David Langr, Jiří Bednář. Asistence: Michael Resler, Martin Šudoma - David Langr 2, Petr Mík st. 2, Petr Mík ml., Petr Nejedlý, Pavel Šulc. Vyloučení: 6:4, využití: 0:1, v oslabení: 0:2. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Doubrava. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Michal Cvejn (2), Dušan Schlogl, Martin Šudoma (2), Michael Resler (4), Michal Schlogl, Tomáš Fišer, Martin Hapala ml. (4). Sestava - TEPI tepelná čerpadla Němčice: Michal Šparlinek - David Bednář, Jiří Bednář, Petr Mík st. (2), Petr Mík ml. (2), Petr Nejedlý, Radek Novák, Michal Šrámek (2), Pavel Šulc (2), David Langr.

Komentáře k tomuto článku