Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 05 Lomax vyřešil problém se sestavou lépe, než tým Kačerů a po boji získal tři body

Lomax Česká Třebová – článek 05 Lomax vyřešil problém se sestavou lépe, než tým Kačerů a po boji získal tři body

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Lomax vyřešil problém se sestavou lépe, než tým Kačerů a po boji získal tři body

Vytvořeno:14. 10. 2018, 21:27   (upraveno 6. 5. 2019, 7:37)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Oba týmy bojují o udržení v 1. lize, ovšem sehnat potřebný počet hráčů byl pro oba soupeře velkým oříškem. Nakonec proti sobě stanuly dvě osmičky hráčů. Kačeři sice šli do vedení, ale ze všech třech bodů se nakonec radovalo družstvo Lomaxu.

Lomx Česká Třebová - Kačeři Kerhartice 3:1 (2:1, 0:0, 1:0)

Jako první se v 5. minutě prosadili Kačeři. Nahrávku Michala Strnada ml. zužitkoval pohotově Richard Vaníček - 0:1. To ale bylo naštěstí ze strany Kačerů vše. Lukáš Vavřina nadobro uzavřel svou branku. Na začátku 11. minuty se prosadil Roman Ollé a z jeho přihrávky profitoval Karel Mifek a vyrovnal na 1:1. Ve 14. minutě pak dokonal obrat po další nahrávce aktivního Romana Ollého Jaroslav Hamerník - 2:1. Dalších dvacet minut se hrálo bez branek, ale ve 34. minutě poslal Tomáš Lesák do šance Tomáše Fišera, který pečetil výhru na konečných 3:1.

Fakta - branky: Karel Mifek, Jaroslav Hamerník, Tomáš Fišer - Richard Vaníček. Asistence: Roman Ollé 2, Tomáš Lesák - Michal Strnad ml. Vyloučení: 3:4. Bez využití. Rozhodčí: J. Hošpes, J. Nešický. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st. (4), Tomáš Lesák, Tomáš Fišer, Radim Juruj, Karel Mifek, Roman Ollé, René Peškar. Sestava - Kačeři Kerhartice: Jiří Štěrba - Jiří Beneš, Michal Černohous, Petr Eliáš, Patrik Jurco, Rostislav Ondráček (4), Michal Strnad ml., Richard Vaníček (4), Karel Vopařil.

Komentáře k tomuto článku