Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 06 Lomax ve slátané sestavě nestačil na Tepi a vysoko prohrál

Lomax Česká Třebová – článek 06 Lomax ve slátané sestavě nestačil na Tepi a vysoko prohrál

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Lomax ve slátané sestavě nestačil na Tepi a vysoko prohrál

Vytvořeno:26. 10. 2021, 9:11   (upraveno 26. 10. 2021, 9:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Loamxu chybělo hned několik hráčů základní sestavy, navíc Jaroslav David a Michael Resler přijeli na utkání na poslední chvíli, když před tím odehráli zápas v Rychnově nad Kněžnou. Na poslední chvíli ještě odřekl Tomáš Bezdíček (pracovní povinnosti) a Vladimír Vilímek. Nakonec dal Lomax dohromady jedenáctku hráčů s brankářem Pavle Peterkou. Tepi nastoupilo v plné palbě a pouze druhou část Lomax sehrál velmi dobře, ale jinak si hráči Tepi s chutí zastříleli a od vyššího debaklu ochránil svůj celek výborný Pavel Peterka.

Lomax Česká Třebová - TEPI Němčice 1:8 (0:4, 1:0, 0:4)

   Už v 59. sekundě otevřel skóre utkání po asistenci Radka Alky Martin Skalický - 0:1. Lomax se nemohl stále dostat do hry a zaostával ve všech herních činnostech. V 6. minutě po přihrávce Jakuba Kováře zvyšoval Radek Alka už na 0:2. V 9. minutě využil zaváhání obrany pohotovým gólem Ondřej Vlček - 0:3 a skóre první třetiny uzavřel po individuální akci svým druhým gólem v utkání Radek Alka - 0:4.

   Do druhého dějství Lomax přeskupil své řady a herní projev se zásadně změnil. Vyplatilo se napadání rozehrávky hráčů Tepi a Lomax si začal vytvářet šance. V 18. minutě zavezl puk do třetiny Tepi Tadeáš Resler a po jeho přesné přihrávce Martin Šudoma konečně překonal jinak velmi dobrého Tomáše Dvořáka v brance Tepi - 1:4. Bohužel ty další, ani nejvyloženější šance, Lomax už neproměnil.

   Třetí třetina už byla opět obrazem té první, protože Lomaxu docházely síly a Tepi toho náležitě vyuižilo. Ve 31. minutě po akci Petra Daňka střílel přesně Jakub Kovář - 1:5. Ve 41. minutě zachytil pas Michaela Reslera na Tadeáše Reslera Ondřej Vlček a bombou od modré upravil stav na 1:6. Za dalších 18 sekund po přihrávce Davida Tichého zvýšil Jakub Kovář na 1:7 a skóre utkání uzavřel po asistenci Jakuba Kováře Milan Vičar střelou do horního růžku branky Pavla Peterky - 1:8.

  Fakta - branky: Martin Šudoma - Radek Alba 2, Ondřej Vlček 2, Jakub Kovář 2, Martin Skalický, Milan Vičar. Asistence: Tadeáš Resler - Jakub Kovář 2, Radek Alba, Petr Daněk, David Tichý. Bez vyloučení. Rozhodčí: Holub, Dalecký. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Dobeš, Dušan Schlögl, Michael Resler, Michal Schlögl, Tadeáš Resler, Jaroslav David, Martin Šudoma, Martin Kuda, Petr Dobiáš, Miroslav Čech, Radim Juruj. Sestava -. TEPI Němčice: Tomáš Dvořák - Radek Alka, David Bednář, Petr Daněk, Jakub Kovář, Petr Mík st., Petr Nejdelý, Martin Skalický, David Tichý, Ondřej Vlček, Milan Vičar.

  

Komentáře k tomuto článku