Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 06 Lomax výhrou nad Řetovou potvrdil postup do 2. ligy!

Lomax Česká Třebová – článek 06 Lomax výhrou nad Řetovou potvrdil postup do 2. ligy!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Lomax výhrou nad Řetovou potvrdil postup do 2. ligy!

Vytvořeno:24. 10. 2016, 9:48   (upraveno 28. 10. 2016, 23:19)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomax mohl potvrdit dvě kola před koncem první části postup do 2. ligy a to se mu bez větších potíží podařilo, když přehrál snaživý celek Řetové. Výhra se ale nerodila lehce a soupeř se do poloviny zápasu držel ve hře. Závěr ale patřil Lomaxu, který si pátou výhrou připsal již patnáctý bod do tabulky.

Lomax Česká Třebová - TJ Sokol Řetová 7:2 (2:0, 2:1, 3:1)

Od prvních minut byl Lomax pánem na hřišti, ovšem výborného brankáře Standu Dočkala nemohl stále nikdo překonat. Až v 10. minutě to Marek Břehovský napálil přímo z vhazování a Standu Dočkala přece jenom překvapil - 1:0. Za dalších 11 sekund po idální přihrávce Martina Krásy pak opět Marek Břehovský po zemi zvýšil už na 2:0. To vlilo klid na hokejky hráčů Lomaxu, ovšem bezstarostné útočení se mužstvu vymstilo a po brejku Miloslava Koláře a jeho nahrávce snížil Marek Ducháček na 2:1. Za dalších pětapadesát sekund ale putoval puk po ose Michal Schlogl - Martin Hapala ml. a akci zakončoval po přesné přihrávce Martina Hapaly Michael Resler - 3:1. Za další dvě minuty poslal pas Jaroslav Hamerník na najetého Michala Schlogla, který předvedl dlouhé sólo s efektním bekhendovým zakončením do horního růžku branky Stanislava Dočkala - 4:1. Ve 31. minutě zatlačil Lomax soupeře na jeho polovinu, ale stačilo malé zaváhání a do brejku šel Jan Jiroušek a po jeho přihrávce snížil Vladimír Mikulecký na 4:2. Na začátku 36. minuty uvolnil před brankou Michal Schlogl Michaela Reslera, který odpověděl na 5:2. Ve 42. minutě se pak individuálně prosadil Michal Schlogl a zvýšil už na 6:2. Za dalších 31 sekund se prodral do třetiny Řetové Michal Schlogl, přistrčil puk na Michaela Reslera a jeho zpětnou přihrávku proměnil přesně mířenou střelou v poslední gól zápasu Martin Hapala ml.  - 7:2.

 

Fakta - branky: Marek Břehovský 2, Michal Schlogl 2, Michael Resler 2, Martin Hapala ml. - Marek Ducháček, Vladimír Mikulecký. Asistence: Martin Krása, Martin Hapala ml., Jaroslav Hamerník, Michal Schlogl, Michael Resler - Miloslav Kolář, Jan Jiroušek. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Vyloučení: 0:3, bez využití. Sestava - Lomax Česká Třebová: František Janda - Marek Břehovský, Miroslav Čech, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Jaroslav Jandera, Martin Krása, Michael Resler, Michal Schlogl, Martin Šudoma. Sestava TJ Sokol Řetová: Stanislav Dočkal - Marek Ducháček (2), Ondřej Haňák, Martin Janecký, Jan Jiroušek, Miloslav Kolář, Vladimír Mikulecký, Martin Novotný, Miroslav Provazník, Josef Řezmíček, David Síbrt, Marek Sokol, Jiří Stránský (4), Vítězslav Vencl. 

Komentáře k tomuto článku