Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 06 Lomax ztratil neuvěřitelně velmi dobře rozjetý zápas s 4dox...., ani FAMÓZNÍ výkon navrátilce Miroslava Čecha nestačil!!!

Lomax Česká Třebová – článek 06 Lomax ztratil neuvěřitelně velmi dobře rozjetý zápas s 4dox...., ani FAMÓZNÍ výkon navrátilce Miroslava Čecha nestačil!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Lomax ztratil neuvěřitelně velmi dobře rozjetý zápas s 4dox...., ani FAMÓZNÍ výkon navrátilce Miroslava Čecha nestačil!!!

Vytvořeno:22. 10. 2018, 17:02   (upraveno 6. 5. 2019, 7:37)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání v přímém souboji o udržení 1. ligy se Lomax střetl s celkem 4dox. Lomax zahájil zápas aktivně, vynutil si velký tlak a vedení 6:2. Vedení českotřebovský celek ukolébalo a když soupeř využil každou příležitost, někdy i s velkým, tak po skončení základní hrací doby svítil stav 8:8. Lomax si pak vypil kalich hořkosti až do dna, když na nájezdy podlehl následně 0:1!!!!!

Lomax Česká Třebová - 4 dox  8:9 SN (4:2, 3:3, 1:3) 0:1

Už na začátku 2. minuty uvolnil Miroslav Čech Martina Hapalu st. a ten otevřel skóre utkání - 1:0. Radost celku Lomax vydržela pouhých šestapadesát sekund, když se prosadil Karel Moravec a vyrovnal na 1:1. Lomax ale i nadále tlačil, ale až na začátku 7. minuty po asistenci Martina Hapaly st. vrátil Lomaxu vedení Miroslav Čech - 2:1. V 9. minutě uvolnil před brankou Roman Ollé Michaela Reslera a ten zvýšil na 3:1. V 11. minutě se prosadil Roman Ollé a jeho přesnou přihrávku zužitkoval zkušeně Tomáš Lesák a zvýšil už nha 4:1. Stačila však chvilka nepozornosti a po pasu Karla Moravce snížil sťastnou střelou Tomáš Baumgartl na 4:2. Také ve druhé části padlo hned šest branek. Na konci 15. minuty přihrával Jaroslav Hamerník a Michael Resler spoza branky odpověděl na 5:2.Za dalších 40 sekund bylo ještě veseleji. S chutí hrající Miroslav čech po přihrávce Michala Schlögla zvýšil už na 6:2. Za další minutu po akci  Tomáše Baumgartla snížil  Karel Moravec na 6:3. Ve 20. minutě Lomax špatně střídal a 4 dox nabídnutou početní výhoru využil, když po přihrávce Karla Moravce skóroval Tomáš Baumgartl na 6:4. Za dalších 50 sekund ale Lomax odpověděl, když přihrávku Miroslava Čecha zužitkoval přesnou střelou Dušan Schlögl - 7:4. Za dalších 58 sekund ale po asistenci Michala Ordoše vystřelil Roman Richtr a s velkým štěstím snížil na 7:5. V posledním dějství byl za faul vyloučen Martin Krása a Lomax přesilovku se štěstím přežil, ale Martin nezavřel za sebou vrátka u trestné lavice a následoval další trest. Ten už 4 dox zužitkoval, když přihrávku Karla Moravec využil Tomáš Baumgartl a zkompletoval svůj hattrick - 7:6. Ve 40. minutě ale i Lomax zužitkoval početní výhodu. Po pěkné kombinaci skótroval z přihrávky Romana Ollého Michal Schlögl na 8:6. Do konce zápasu chybělo 2,5 minuty a zdálo se, že už to Lomax zvládne. Opak byl ale pravdou. Za dalších 59 sekund po přihrávce Romana Richtra snížil Jakub Novák na 8:7. Za dalších 45 sekund se nepodařilo vyhodit Tomáši Lesákovi, puk vybojoval Miloslav Diblík a po jeho přihrávce vyrovnal nejlepší muž na hřišti Tomáš Baumgartl na 8:8. Následovaly nájezd. První nájezd nedal Michael Resler, naopak Miloslav Diblík byl úspěšný. Další střelci (na straně Lomaxu Roman Ollé a Michal Schlögl) úspěšní nebyli, a tak druhý bod získalo 4 dox!!!

Fakta - branky: Miroslav Čech 2, Michael Resler 2, Martrin Hapala st., Tomáš Lesák, Dušan Schlögl, Michal Schlögl - Tomáš Baumgartl 4, Karel Moravec 2, Roman Richtr, Jakub Novák, Miloslav Diblík. Asistence: Roman Ollé 3, Miroslav Čech 2, Martin Hapala st., Jaroslav Hamerrník, Michal Schlögl - Karel Moravec 3, Tomáš Baumgartl, David Ordoš, Roman Richtr, Miloslav Diblík. Vyloučení: 3:1, využití: 1:2. Rozhodčí: J. Hošpes, P. Kvasnička. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Lesák, Jaroslav Hamerník, Martin Šudoma, Dušan Schlögl, Michal Schlögl, Karel Mifek, Michael Resler, Roman Ollé, Mirioslav Čech (2), Martin Krása (4), Martin Hapla st., Milan Tomeš. Sestava - 4 dox: Michal Šťovíček - Tomáš Baumgartl, Miloslav Diblík, Martin Dušek, Petr Faltus, Karel Moravec, Vlastimil Novák, Jakub Novák, David Ordoš, Roman Richtr (2).

Komentáře k tomuto článku