Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 06 Obhájce loňského titulu Skala team přehrál pěti góly Lomax

Lomax Česká Třebová – článek 06 Obhájce loňského titulu Skala team přehrál pěti góly Lomax

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Obhájce loňského titulu Skala team přehrál pěti góly Lomax

Vytvořeno:22. 10. 2017, 21:59   (upraveno 6. 5. 2019, 8:14)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Především obránci chyběli Lomaxu v utkání s obhájcem loňského vítězství Skala teamu Ústí nad Orlicí. Určená čtveřice Lesák, P. Musil, Hamerník a Čech se svého úkolu zhostila velmi dobře. Na těžkého soupeře ale Lomax nestačil. Dvě individuální chyby hráčů Lomaxu a dva nepřesné verdikty rozhodčích přinesly prohru od celku, který byl, nutno přiznat, celé utkání lepším týmem na hřišti a zaslouženě zvítězil.

Lomax Česká Třebová - Skala team Ústí nad Orlicí 1:5 (0:0, 1:2, 0:3)

Českotřebovský tým začal s obrannou taktikou, která se dařila plnit až do 21. minuty, kdy po levé straně uvolnil Martin Linhart Martina Vašinu a jeho střela skončila u tyče branky Lukáše Vavřiny - 0:1. Ve 23. minutě doslova ,,namazal" na obranné modré Martin Krása Jaroslavu Horákovi, po jehož přihrávce zvýšil David Provazník na 0:2. Ve 26. minutě se ale po pravé straně prosadil René Peškar a jeho přesnou přihrávku před branku proměnil ve snížení Tomáš Adamec - 1:2. Ve 31. minutě přehlédl rozhodčí faul Miroslava Reslera za brankou na Jaroslava Hamerníka a po přihrávce faulujícího hráče zvýšil Oldřich Čevora na 1:3. Ve 36. minutě Lomax chyboval ve vlastním oslabení s rozehrávkou, puku se zmocnil Martin Linhart a po jeho přihrávce zužitkoval přesilovou hru Pavel Kulhavý - 1:4. V poslední minutě utkání opět zaúřadovali rozhodčí, kteří neviděli faul na Miroslava Čecha, puku se zmocnil Martin Vašina a Pavel Kulhavý pečetil výhru Skala teamu na 1:5. Lomax se snažil a ve třetí třetině si vytvořil i několik vyložených šancí, ale branka z nich bohužel nepadla. Nutno dodat, že soupeř byl lepší a jen díky výbornému výkonu Lukáše Vavřiny neinkasovalo českotřebovské družstvo více branek.

Fakta - branky: Tomáš Adamec - Pavel Kulhavý 2, Martin Vašina, David Provazník, Oldřich Čevora. Asistence: René Peškar - Martin Linhart 2, Jaroslav Horák, Miroslav Resler, Martin Vašina. Vyloučení: 1:0, využití: 0:1. Rozhodčí: Radek Morkes, Doubrava. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Lesák, Pavel Musil, Jaroslav Hamerník (2), Miroslav Čech, Michal Schlogl, Michael Resler, René Peškar, Milan Tomeš, Tomáš Adamec, Milan Vopařil, Martin Krása. Sestava - Skala team Ústí nad Orlicí: Tomáš Hrdlička - Josef Crha, Oldřich Čevora, Jaroslav David, Jan Drozd, Jaroslav Horák, Vladimír Chudý, David Karpíšek, Pavel Kulhavý, Martin Linhart, Martin Morkes, David Provazník, Miroslav Resler, Martin Vašina.  

Komentáře k tomuto článku