Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 07 Vedení Lomaxu 2:0 nestačilo! Exchoceňák Tomáš Zavřel utnul čtyřmi góly veškeré naděje na bod s favoritem!

Lomax Česká Třebová – článek 07 Vedení Lomaxu 2:0 nestačilo! Exchoceňák Tomáš Zavřel utnul čtyřmi góly veškeré naděje na bod s favoritem!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Vedení Lomaxu 2:0 nestačilo! Exchoceňák Tomáš Zavřel utnul čtyřmi góly veškeré naděje na bod s favoritem!

Vytvořeno:1. 11. 2018, 9:45   (upraveno 6. 5. 2019, 7:37)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Favorit z Proplastu se nesešel v plné síle, a tak svitla naděje na bodování. To podpořil výborný nástup, kdy Lomax ve 3. minutě vedl 2:0. Proplast má ale střelce Tomáše Zavřela. Ten nakonec ještě v první třetině obstaral vyrovnání a v dalších dvou třetinách vždy po gólu otočil výsledek ve prospěch ústeckého celku.

Lomax Česká Třebová - Proplast Ústí nad Orlicí 2:4 (2:2, 0:1, 0:1)

Už po třiatřiceti sekundách hry vysunul Tomáš Lesák Romana Ollého a ten překvapil Martina Preislera v brance pohotovou střelou a Lomax šel do vedení - 1:0. Ve 3. minutě pak po asistenci Dušana Schlögla zvýšil pohotově Radim Juruj na 2:0. Na začátku 9. minuty ale po střele Jana Janouška od modré snížil tečí Tomáš Zavřel na 2:1, aby o 52 sekund později ve vlastním oslabení vyrovnal po přihrávce Jiřího Trnky. na 2:2. Dalších 15 minut držel Lukáš Vavřina v brance Lomaxu svůj celek v naději alespoň na bod, ale na začátku 24. minuty po střele Filipa Večeře dokončil svůj hattrick v utkání Tomáš Zavřel a otočil tak stav ve prospěch Proplastu na 2:3. Ve 39. minutě si to oba zopakovali a po další asistenci Filipa Večeře pečetil výhru Proplastu čtvrtým gólem v utkání Tomáš Zavřel - 2:4.

Fakta - branky: Roman Ollé, Radim Juruj - Tomáš Zavřel 4. Asistence: Tomáš Lesák, Dušan Schlögl - Filip Večeř 2, Jiří Trnka, Jan Janoušek. Vyloučení: 1:2, navíc Libor Teplý (Proplast) - 10 minut osobní trest. Využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: V. Palán, O. Pirkl. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st. (2), Radim Juruj, Tomáš Lesák, Roman Ollé, René Peškar, Michael Resler, Dušan Schlögl, Michal Schlögl, Jiří Špryňar. Sestava - Proplast Ústí nad Orlicí: Martin Preisler - Jan Janoušek, Aleš Jansa, Libor Teplý (12), Jiří Trnka, Miroslav Váně st., Tomáš Vavřina (2), Filip Večeř, Tomáš Zavřel.

Komentáře k tomuto článku