Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 08 Několikanásobnému vítězi třebovské soutěže vzdoroval Lomax jen v úvodním dějství, ale nakonec odešel poražen deseti góly!

Lomax Česká Třebová – článek 08 Několikanásobnému vítězi třebovské soutěže vzdoroval Lomax jen v úvodním dějství, ale nakonec odešel poražen deseti góly!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Několikanásobnému vítězi třebovské soutěže vzdoroval Lomax jen v úvodním dějství, ale nakonec odešel poražen deseti góly!

Vytvořeno:5. 11. 2017, 22:55   (upraveno 6. 5. 2019, 8:14)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním kole úvodní třetiny soutěže už Lomax věděl, že je zachráněn. Ústecký Proplast byl ale tvrdým oříškem. V dresu Lomaxu se představili dva noví hráči, a to Karel Mifek a Roman Olle a oba patřili k nejlepším hráčům českotřebovského celku, ovšem vysoké prohře ani oni nezabránili. Lomax se tak udržel v 1. lize a ve druhé třetině soutěže se opět bude tuto nejvyšší ligu udržet i pro třetí, závěrečné kolo.

Lomax Česká Třebová - Proplast Ústí nad Orlicí 4:10 (3:4, 1:3, 0:3)

Už ve 25. sekundě utkání si vyjel z rohu Libor Paclík a jeho přesnou přihrávku proměnil v úvodní branku zcela volný Libor Teplý - 0:1. Přesně za dvě minuty pak skóroval z přihrávky Pavla Skučka opět Libor Teplý - 0:2. Za dalších 48 sekund ale projel do třetiny Proplastu Michal Schlogl, zpoza branky našel najetého Michaela Reslera, který přehodil brankáře Martina Preislera a snížil na 1:2. Ihned po vhazování se individuálně prosadil Libor Teplý a dokončil tak svůj hattrick na 1:3. Na začátku 6. minuty našel Michal Schlogl od modré volného Michaela Reslera před brankou Proplastu a ten z pravé strany překonal po zemi mezi betony Martina Preislera podruhé a snížil na 2:3. V 7. minutě pak uvolnil Miroslav Váně st. Miroslava Váněho ml. a ten odpověděl na 2:4. Ve 12. minutě poslal do brejku Michael Resler Michala Schlogla a ten snížil na 3:4.  Ani druhá třetina nezačala pro Lomax dobře. V 16. minutě po asistenci Jana Janouška zvýšil Miroslav Váně ml. na 3:5 Ve 20. minutě pak uvolnil Libor Teplý Libora Paclíka a ten přidal další branku na 3:6. Za dalších 33 sekund se ale nejlépe zorientoval při závaru před brankou Tomáš Adamec a snížil dorážkou na 4:6. To ale bylo ze strany Lomaxu vše. Žádná jiná akce už brankou českotřebovského celku neskončila. Naopak příležitosti se chopili hráči Proplastu. Ve 23. minutě se individuálně prosadil rychlík Pavel Skuček a bylo to už 4:7. V poslední třetině už skórovali pouze hráči Proplastu. Ve 32. minutě po asistenci Libora Šafáře zvýšil dokončeným hattrickem Miroslav Váně ml. na 4:8. Ve 38. minutě donutil Libor Teplý Jaroslava Hamerníka odehrát nešťastně puk na Pavla Skučka a ten přidal devátý gól - 4:9. Na kulatých 4:10 pak zakončil svým čtvrtým zásahem utkání Miroslav Váně ml. po přihrávce Jiřího Trnky - 4:10.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Michal Schlogl, Tomáš Adamec - Miroslav Váně ml. 4, Libor Teplý 3, Pavel Skušek 2, Libor Paclík. Asistence: Michal Schlogl 2, Michael Resler - Libor Teplý 2, Libor Paclík, Pavel Skuček, Jan Janoušek, Libor Šafář, Jiří Trnka. Vyloučení: 3:2, bez využití. Rozhodčí: Miroslav Resler. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Lesák, Jaroslav Hamerník, Karel Mifek, Miroslav Čech (2), Michal Schlogl, Michael Resler (2), Roman Olle, Radim Juruj (2), René Peškar, Tomáš Fišer, Tomáš Adamec, Milan Tomeš, Martin Krása. Sestava - Proplast Ústí nad Orlicí: Martin Preisler - Jan Janoušek, František Kašpar, Libor Paclík, Pavel Skuček, Libor Šafář, Libor Teplý (4), Jiří Trnka, Miroslav Váně st., Miroslav Váně ml., Tomáš Vavřina.

Komentáře k tomuto článku