Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 08 V závěrečném utkání prvního kola 1. ligy předvedl Lomax totální výbuch ve 3. třetině!

Lomax Česká Třebová – článek 08 V závěrečném utkání prvního kola 1. ligy předvedl Lomax totální výbuch ve 3. třetině!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 V závěrečném utkání prvního kola 1. ligy předvedl Lomax totální výbuch ve 3. třetině!

Vytvořeno:4. 11. 2019, 11:51
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním utkání prvního kola už šlo pouze o výsledek a o konečné druhé místo v tabulce. Lomax šel do zápasu nebojácně a s oslabeným Skala teamem udával dvě třetiny tempo zápasu a dokonce po dvou částech i vedl. Pak přišel dvouminutový výpadek a rázem Lomax prohrával o dvě branky. V závěru si Skala team dělal co chtěl a jen díky brankáři Pavlu Peterkovi nebyl výsledek ještě horší.

Lomax Česká Třebová - Skala team Ústí nad Orlicí 2:7 (1:1, 1:0, 0:6)

V prvních minutách zahájil Lomax na Skalu nátlakově a měl i více ze hry. Stačila ale chvilka nepozornosti a po přihrávce Martina Linharta se prosadil Pavel Skuček - 0:1. Lomax ale našel odpověď za třiapadesát sekund, kdy poslal Martina Hapala pas na Michala Schogla, který si poradil s obránci a překonal i brankáře Milana Beneše - 1:1. V dalších minutách se střelci na obou stranách předháněli v šancích, ale ani jeden z brankářů se nechtěl nechat překonat. Až na konci 28. minuty po pěkné akci předložil Michael Resler puk před odkrytou branku na Michala Schlögla a ten poslal Lomax do vedení - 2:1. Dvě minuty po obrátce stran využil přihrávku Jaroslava Davida Oldřich Čevora a bylo vyrovnáno - 2:2. Za necelé dvě minuty po pasu Petra Vyčítala pak Pavel Skuček poslal Skala team do vedení - 2:3. Za dalších 32 sekund byl vyloučen Martin Krása a po přihrávce Jaroslava Horáka nahodil puk na branku z rohu Pavel Kulhavý a ten skončil za zády Pavla Peterky - 2:4. Ve 35. minutě pak demolice Lomaxu pokračovala, když asistenci Oldřicha Čevory zužitkoval dokončeným hattrickem Pavel Skuček - 2:5. Lomax byl na kolenou a hráči kupili najednou chybu za chybou, Ve 38. minutě uvolnil Martin Linhart Jaroslava Horáka, který přidal branku na 2:6. Na začátku 40. minuty pak stejný hráč pečetil výhru Skala teamu na konečných 2:7.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2 - Pavel Skuček 3, Jaroslav Horák 2, Oldřich Čevora, Pavel Kulhavý. Asistence: Martin Hapala, Michael Resler - Martin Linhart 2, Jaroslav David, Petr Vyčítal, Jaroslav Horák, Oldřich Čevora. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Rozhodčí: J. Hošpes, Holub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Michael Resler, Michal Schlögl, Karel Mifek, Radim Juruj, Milan Tomeš, Martin Kuda, Miroslav Čech, Jiří Lunka, Martin Krása (2), Martin Šudoma, Dušan Schlögl, René Peškar, Martin Hapala. Sestava - Skala team Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Oldřich Čevora, Jaroslav David, Jaroslav Horák, Pavel Kulhavý, Martin Linhart, Martin Morkes (4), David Provazník, Pavel Skuček, Petr Vyčítal.

Komentáře k tomuto článku