Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 09 Lomax hlavně ve třetí třetině deklasoval sestupujícího z první ligy Kačery Kerhartice

Lomax Česká Třebová – článek 09 Lomax hlavně ve třetí třetině deklasoval sestupujícího z první ligy Kačery Kerhartice

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Lomax hlavně ve třetí třetině deklasoval sestupujícího z první ligy Kačery Kerhartice

Vytvořeno:20. 11. 2016, 23:11
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Kačeři z Kerhartic sestoupili z první ligy, naopak Lomax ze třetí postoupil, a tak se dal očekávat zajímavý zápas. Českotřebovský celek se ale sešel v plné ,,palbě" na kompletní tří pětky a od prvních minut udával tempo hry. Dvougólové vedení z první třetiny v pohodě Lomax ve druhé části udržel a ve třetím dějství pak Kačery deklasoval šesti góly a do druhé ligy vstoupil vysokou výhrou 9:2, když hattricku dosáhl Michael Resler a pět kanadských bodů získal za 1+4 Michal Schlogl!

Lomax Česká Třebová - Kačeři Kerhartice 9:2 (2:0, 1:1, 6:1)

Už v 5. minutě po kombinaci Michaela Reslera a Michala Schlogla otevřel skóre utkání výborně hrající Martin Krása - 1:0. Ve 12. minutě uvolnil René Peškar Radima Juraje a ten zvýšil na 2:0. V 16. minutě po asistenci Jaroslava Hamerníka zvýšil Michal Schlogl na 3:0. Ve 27. minutě si ale Lomax nechal ujet Milana Fišera a z jeho přihrávky Martin Motl snížil na 3:1. Ve 29. minutě po kombinaci Martina Krásy a Michala Schlogla pohotově odpověděl zblízka Michael Resler na 4:1. Ve 32. minutě poslal do brejku Martin Motl Michala Strnada ml. a ten pěknou střelou pod horní tyč snížil na 4:2. To ale bylo ze strany Kačerů vše. Další i ty nejvyloženější šance pochytal Tomáš Strouhal a nebo hráči mířili mimo branku Lomaxu. Ve 33. minutě po spolupráci s Radimem Jurajem odpověděl střelou po zemi Martin Hapala ml. a zvýšil na 5:2. Ve 34. minutě poslal do brejku Michal Schlogl Michaela Reslera a ten střelou pod horní tyč upravil stav na 6:2. Lomax se rozjel a za další minutu po akci Marka Břehovského pálil pohotově René Peškar na 7:2. Na konci 39. minuty uvolnil před brankou Michal Schlogl najetého Tomáše Lesáka, který se štěstím zvýšil na 8:2. Ve 41. minutě po asistenci Martina Krásy s pomocí obránce upravil stav dokončeným hattrickem na konečných 9:2 Michael Resler.

Fakta - branky: Michael Resler 3, Martin Krása, Radim Juruj, Michal Schlogl, Martin Hapala ml., René Peškar, Tiomáš Lesák - Martin Motl, Michal Strnad ml. Asistence: Michal Schlog 4, Marek Břehovský, Jaroslav Hamerník, Radim Juruj, Martin Krása, René Peškar - Milan Fišer, Martin Motl. Vyloučení: 5:3, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes, Filip Maršík. Sestava - Lomax Česká Třebová: Tomáš Strouhal - Tomáš Adamec, Marek Břehovský, Miroslav Čech, Tomáš Fišer, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Martin Hapala ml. (2), Radim Juruj (2), Martin Krása (2), Tomáš Lesák, René Peškar, Michael Resler, Michal Schlogl, Martin Šudoma (2), Milan Vopařil (2). Sestava - Kačeři Kerhartice: Roman Dočkal - Jiří Beneš, Michal Čech (2), Michal Černohous, Luboš Čurda, Petr Eliáš, Milan Fišer (2), Tomáš Fišer, Martin Motl, Rostislav Ondráček (2), Michal Strnad ml., Richard Vaníček, Václav Vaníček, Lukáš Zumr.

Komentáře k tomuto článku