Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 09 O prohře s Proplastem rozhodly individuální chyby

Lomax Česká Třebová – článek 09 O prohře s Proplastem rozhodly individuální chyby

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 O prohře s Proplastem rozhodly individuální chyby

Vytvořeno:18. 1. 2022, 13:38   (upraveno 18. 1. 2022, 14:18)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po znovuobnovení soutěže na zimáku v České Třebové čekal na Lomax nejtěžší možný soupeř, a to ústecký Proplast - několikanásobný vítěz. Lomax soupeři dobře stačil v rychlosti a také hra byla vyrovnaná. Nakonec ale rozhodly individální chyby a také menší střelecká efektivita českotřebovského celku, který inkasoval dokonce dvakrát ve vlastní přesilovce! Stínem utkání bylo zranění Milana Hejče (zlomenina kůstky v zápěstí, potrhané vazy vykloubeného a navíc naštípnutého palce). Přejeme brzké uzdravení!!!

Lomax Česká Třebová - Proplast Ústí nad Orlicí 1:5 (0:1, 0:2, 1:2)

   Úvod Lomaxu zrovna moc nevyšel. Smolně trefená přihrávka z vlastní třetiny do zad spoluhráče v početní výhodě našla k smůle Libora Teplého. Jemu sice puk brankář Pavel Peterka vyrazil, ovšem tak smolně, že útočník Proplastu mohl s klidem skórovat - 0:1.

   Dalších třiadvacet minut ale Pavel Perterka předváděl velmi jisté zákroky, ale stačila opět špatná nahrávka a puk zachytil na modré obránce Tomáš Vavřina a po jeho přihrávce propálil vše, co mu stálo v cestě Libor Paclík - 0:2. To Proplast nabudilo a ihned po vhazování si vytvořil tlak a po další přihrávce Tomáše Vavřiny zvýšil Libor Teplý na 0:3. Veškerou snahu Lomaxu otupilo ke konci třetiny zranění Milana Hejče, na kterého u mantinelu nalehl protihráč. Milan si vykloubil bolestivě palec a zápas nedohrál. Bohužel se po vyšetření ukázalo, že jsou to přetrhané vazby v palci, který byl naštípnutý a navíc zlomená kůstka v zápěstí... Tím pádem bohužel předčasný konec sezóny...

   Ve třetí části se obraz hry moc nezměnil. Hra byla celkem vyrovnaná, ale Proplast byl v koncovce důraznější a úspěšnější. Ve 32. minutě Lomax opět chyboval ve vlastní přesilovce a po rychlé akci Miroslava Váněho ml. zvýšil Vladimír Deml na 0:4. Ve 38. minutě se ještě po akci Tomáše Zavřela prosadil Miroslav Váně ml. a přidal branku na 0:5. Lomax nakonec střeleckou smůlu přece jenom protrhl, když po pěkné akci Oldřicha Čevory snížil pohotovou střelou Tadeáš Resler na konečných 1:5.

  Fakta - branky: Tadeáš Resler - Libor Teplý 2, Libor Paclík, Vladimír Deml, Miroslav Váně ml. Asistence: Oldřich Čevora - Tomáš Vavřina 2, Miroslav Váně ml., Tomáš Zavřel. Vyloučení: 1:4, využití: 0:0, v oslabení: 0:2. Rozhodčí: Petr Šána. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Miroslav Resler (2), Jaroslav David, Michael Resler, Michal Schlögl, Milan Hejč, Martin Šudoma, Jiří Drobný, Oldřich Čevora, Tadeáš Resler, Radim Juruj, Martin Hapala. Sestava - Proplast Ústí nad Orlicí: Ondřej Šolc - Vladimír Deml, Lukáš Deml, Filip Gremlica (4), Libor Paclík, Tomáš Pachl, Libor Teplý (2), Jiří Trnka, Miroslav Váně ml., Miroslav Váně st., Tomáš Vavřina (2), Tomáš Zavřel.

Komentáře k tomuto článku