Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 09 S Lomaxem to v první třetině vypadalo na debakl, ale nakonec v utkání s Bandity málem sahal po bodech...

Lomax Česká Třebová – článek 09 S Lomaxem to v první třetině vypadalo na debakl, ale nakonec v utkání s Bandity málem sahal po bodech...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 S Lomaxem to v první třetině vypadalo na debakl, ale nakonec v utkání s Bandity málem sahal po bodech...

Vytvořeno:26. 11. 2017, 20:29   (upraveno 6. 5. 2019, 8:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Banditi jasně ovládli druhou ligu a ve druhém kole se objevili mezi elitou. Celek před letošním ročníkem posilnil o některé bývalé hráče České Třebové a zvýšil svou kvalitu. Lomax se na utkání nesešel. Přijelo pouze deset hráčů a do brány musel opět Míra Čech a nově i Míla Vopařil. Po velmi špatném úvodu ale nakonec málem sahal Lomax po bodech.

Lomax Česká Třebová - Banditi Česká Třebová 2:3 (0:3, 0:0, 2:0)

Už na začátku 2. minuty vytvořili Banditi u branky Lomaxu velký závar a po přihrávce Michala Mrštného dotlačil puk za záda Lukáše Vavřiny Michal Soukup - 0:1. Bandity to povzbudilo a ti hýřili pohybem. V 10. minutě pak uvolnil Petr Dobrovský Lukáše Denmla, který zvýšil na 0:2. Ve 13. minutě to už s Lomaxem vypadalo velmi špatně. Obránci vyhazovali puk tak nešťastně, že se odrazil od Michaela Reslera přesně na hůl Karla Steinmetze a opět Lukáš Deml zvýšil na 0:3. Na dalších 26 minut si oba brankáři drželi čosté konto. Lomax postupně vyrovnával hru, až nakonec získal převahu a několikrát soupeři zle zavařil. Až ve 39. minutě projel do třetiny Banditů Michal Schlögl, nahrál najetému Michaelu Reslerovi a jeho střela po zemi skončila za zády do té doby neprůstřelného Petra Procházky - 1:3. Za dalších 32 sekund důsledně napadali obránce Tomáše Čejku Roman Ollé a Michael Reler. Obrali ho o puk a po přihrávce Michaela Reslera mířil bekhendem přesně pod horní tyč Roman Ollé a snížil na 2:3. Banditi se právem začali obávat o výsledek. Lomax tlačil, zkoušel i hru bez brankáře, ale vyrovnání se nepodařilo. Hráči podali velmi dobrý výkon, především Milan Vopařil v obraně. Bohužel ho protihráč zranil a v příštím utkání si bude muset dát klid.

Fakta - branky: Michael Resler, Roman Olle - Lukáš Deml 2, Michal Soukup. Asistence: Michal Schlögl, Michael Resler - Michael Mrštný, Petr Dobrovský, Karel Steinmetz. Vyloučení: 1:1, bez využití, rozhodčí: Nešický, Švub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina (2)- Tomáš Lesák, Milan Vopařil, Jaroslav Hamerník, Miroslav Čech, Michal Schlög, Michael Resler, Roman Olle, Tomáš Adamec, Milan Tomeš, Martin Krása. Banditi Česká Třebová: Petr Procházka - Tomáš Čejka, Lukáš Deml, Petr Dobrovský, Tomáš Doubrava (2), Lukáš Kašpar, Martin Kuta, Tomáš Macků, Michael Mrštný, Ondřej Prajsler, Michal Soukup, Karel Steinmetz, Denis Špička, Ladislav Vraspír.

Komentáře k tomuto článku