Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 10 Kačery smetl hattrickem Michal Schlögl a Lomax si připsal druhou výhru ve druhé lize

Lomax Česká Třebová – článek 10 Kačery smetl hattrickem Michal Schlögl a Lomax si připsal druhou výhru ve druhé lize

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Kačery smetl hattrickem Michal Schlögl a Lomax si připsal druhou výhru ve druhé lize

Vytvořeno:20. 11. 2018, 19:23   (upraveno 6. 5. 2019, 7:38)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším zápase se utkali soupeři, kteří se setkali v prvním kole v první lize a oba nakonec sestoupili do druhé ligy. Ústřední postavou utkání byl Michal Schlögl, který nasázel hattrick a rozhodl tak o osudu zápasu. Kačeři z Kerhartice stačili v závěru pouze snížit a pokazili tak Romanu Jancovi čisté konto.

Lomax Česká Třebová - Kačeři Kerhartice 5:2 (2:0, 1:0, 2:2)

Už na konci druhé minuty Lomax dobře zakombinoval, Tomáš Lesák posunul od modré puk na Michala Schlögla a ten se trefil přesně - 1:0. Za necelou minutu pak po akci Romana Ollého opět Michal Schlögl zvýšil na 2:0. Pak ale Lomaxu zvlhnul střelecký prach. Sice si i nadále vytvářel šance, ale ani Michal Schlögl, Roman Ollé a smolař dne Michael Resler neproměnili ani to nejvyloženější. Až ve 28. minutě se prosadil individuálně Roman Ollé, blafákem překonal brankáře Kačerů Lukáše Sterenčáka a zvýšil na 3:0.Ve 30. minutě pak po kombinaci Romana Ollého a Michaela Reslera dokončil hattrick přesně mířenou střelou k tyči Michal Schlögl - 4:0. Za dalších 22 sekund zabojoval Miroslav Čech a po jeho asistenci pohotově ,,zavěsil" Radim Juruj a upravil stav na 5:0. Za dalších 44 sekund ale po přihrávce Karla Vopařila snížil Patrik Jurco na 5:1. Na začátku 37. minuty pak nedokázal Lomax vyhodit puk ze svého pásma a po přihrávce Michala Černohouse upravil stav na konečných 5:2 Karel Vopařil.

Fakta - branky: Michal Schlögl 3, Roman Ollé, Radim Juruj - Patrik Jurco, Karel Vopařil. Asistence: Tomáš Lesák, Roman Ollé, Michael Resler, Miroslav Čech - Karel Vopařil, Michal Černohous. Vyloučení: 1:3, bez využití. Rozhodčí: Havránek, Doubrava. Sestava - Lomax Česká Třebová:  Roman Janco - Dušan Schlögl, Jaroslav Hemrník (2), Martin Šudoma, Tomáš Lesák, Michal Schlögl, Roman Ollé, Michael Resler, Radim Juruj, Tomáš Adamec, Michal Čech. Sestava - Kačeři Kerhartice: Lukáš Strerenčák - Jiří Beneš, Michal Čech, Michal Černohous, Petr Eliáš, Patrik Jurco, Martin Motl (2), Rostislav Ondráček, Michal Strnad ml., Zbyněk Škorpil, Richard Vaníček (2), Václav Vaníček (2), Karel Vopařil.

Komentáře k tomuto článku