Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 10 Také druhý nováček první ligy Podlesí s Lomaxem padl. Peterka opět bezchybný!!!

Lomax Česká Třebová – článek 10 Také druhý nováček první ligy Podlesí s Lomaxem padl. Peterka opět bezchybný!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Také druhý nováček první ligy Podlesí s Lomaxem padl. Peterka opět bezchybný!!!

Vytvořeno:17. 11. 2019, 19:04   (upraveno 17. 11. 2019, 19:16)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dalším soupeřem Lomaxu byl druhý nováček první ligy, a to Turováci z Podlesí. Lomax ale od prvních minut převzal iniciativu do svých rukou a Turováci vydrželi vzdorovat až do 17. minuty. Pak už to byl střelecký koncert Lomaxu podpořený bezchybným výkonem neprůstřelného Pavla Peterky!

Lomax Česká Třebová - Turováci Podlesí 7:0 (0:0, 3:0, 4:0)

Českotřebovský celek vstoupil do zápasu aktivně, ale brankář Podlesí Leoš Prachař v brance byl pozorný. V první třetině ještě Podlesí stačilo eliminovat rychlost a kombinaci Lomaxu, ale pouze do začátku druhé třetiny. To Lomax přežil jedno oslabení a následovalo druhé. V něm ale poslal Jaroslav Hamerník do šance Michala Schlögla, který střelou po zemi otevřel skóre zápasu - 1:0. To vlilo Lomaxu krev do žil a Turováci najednou něvěděli, kam dřív skočit. Přesně za tři minuty našel Martin Šudoma od modré u branky stojícího Michaela Reslera, který střelou pod horní tyč zvýšil na 2:0. Ve 25. minutě pak Martin Šudoma vystřelil, brankář Leoš Prachař pouze puk vyrazil a za jeho záda ho poslal Michal Schlögl a uzavřel druhou třetinu na 3:0. Hned v úvodu třetí části hry, po osmadvaceti sekundách hry, poslal puk Michal Schlögl na najetého Jiřího Lunku a ten střelou k tyči zvýšil na 4:0. Turovákům z Podlesí viditelně docházely síly a Lomax ještě více přidal. Ve 40. minutě se prosadil po sólu aktivní Martin Šudoma, ale jeho střela po zemi skončila bohužel na tyči. Puk ale dorazil za brankovou čáru Michael Resler a zvýšil na 5:0. Za dalších čtyřiadvacet sekund si Lomax opět vytvořil drtivý tlak před brankou Podlesí a po asistenci Martina Krásy se prosadil Radim Juruj a zvýšil už na 6:0. Tečku za povedeným utkání udělal Lomax za dalších 47 sekund, kdy po kombinaci přihrál Michal Schlögl na volného Jiřího Lunku a ten upravil skóre na konečných 7:0.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Michael Resler 2, Jiří Lunka 2, Radim Juruj. Asistence: Martin Šudoma 3, Michal Schlögl 2, Jaroslav Hamerník, Martin Krása. Vyloučení: 1:2, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Švub, Nešický ml. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Michael Resler (2), Michal Schlögl, Jiří Lunka, Radeim Juruj, Milan Tomeš, Martin Krása, Martin Šudoma, René Peškar (2), Jaroslav Hamerník, Martin Dobeš. Sestava - Turováci Podlesí: Leoš Prachař - Lukáš Čaban, Jan Fajfr, Jiří Hozák, Tomáš Hruša, Jindřich Hubáček, Kamil Kubový (2), Michal Kolář, Lubomír Matějka, David Leksa, Jaroslav Šeda.

Komentáře k tomuto článku