Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 10 Tři kompletní pětky Lomaxu přejely čekotřebovský Lumius - první výhra ve druhém kole

Lomax Česká Třebová – článek 10 Tři kompletní pětky Lomaxu přejely čekotřebovský Lumius - první výhra ve druhém kole

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Tři kompletní pětky Lomaxu přejely čekotřebovský Lumius - první výhra ve druhém kole

Vytvořeno:28. 11. 2017, 14:47   (upraveno 6. 5. 2019, 8:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lumius Česká Třebová - druhý nováček první ligy ve druhém kole soutěže. Na nelehkého soupeře nastoupil Lomax na tři kompletní pětky. Celé družstvo do jednoho hráče podalo soustředěný výkon a hlavně díky velmi dobrému úvodu nakonec slavil Lomax první vítězství ve druhé části soutěže.

Lomax Česká Třebová - Lumius Česká Třebová 5:2 (2:0, 3:1, 0:1)

Po dobré kombinaci Lomaxu se v 5. minutě trefil po asistenci Michaela Reslera Roman Ollé a otevřel skóre utkání - 1:0. Lomaxu se od prvních minut dařilo držet nebezpečné hráče Lumiusu daleko od branky Lukáše Vavřiny a za necelé dvě minuty se prodral do třetiny Lumiusu Michal Schlögl a jako na podnoce předložil puk na hůl Michaela Reslera, který po zemi zvýšil na 2:0. Hned v úvodu druhé části, v 16. minutě přihrával před branku Michael Resler, puk propadl pod tělem brankáře Davida Břeně a Roman Ollé ho dorazil do branky - 3:0. Ve 20. minutě se vydal na zteč branky Lumiusu René Peškar a jeho zpětnou přihrávku poslal do sítě pohotově Radim Juruj - 4:0. To už s Lomaxem vypadalo dobře. Navíc na konci 21. minuty dorazil střelu Romana Ollého do branky pohotově Michael Resler a bylo to už dokonce 5:0. To hráče Lomaxu ukolébalo a po nedorozumění u branky ve 27. minutě vydoloval zpod hokejky Tomáše Lesáka puk Emil Fečko a Ladislav Křivohlávek snížil pohotově na 5:1. Na začátku 31. minutě poslal Emil Fečko pas opět na Ladislava Křivihlávka, který se s velkým štěstím trefil podruhé a upravil stav na 5:2. Ve zbytku času si už ale Lomax výhru pohlídal, když navíc rozhodčí neuznal Lomaxu zcela regulérní branku. Výhra ale byla velmi zasloužené, když výborný výkon kromě brankáře Lukáše Vavřiny podal celý celek a všech patnáct hráčů, včetně brankáře zaslouží uznání.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Roman Ollé 2, Radim Juruj - Emil Fečko 2. Asistence: Michael Resler 2, Michal Schlögl, Roman Ollé, René Peškar. Vyloučení: 0:2, bez využití. Rozhodčí: Radim Matoušek, V. Švub. Sestava - Lomax Česká Třebová: Lukáš Vavřina - Tomáš Lesák, Jaroslav Hamerník, Roman Ollé, Michael Resler, Michal Schlögl, Dušan Schlögl (2), Karel Mifek, Radim Juruj, René Peškar, Tomáš Fišer, Martin Hapala ml., Martin Hapala st., Martin Krása, Milan Tomeš, Miroslav Čech (2). Sestava - Lumius Česká Třebová: David Břeň - Michal Částek, Radim Dlouhý, Emil Fečko, Ladislav Křivohlávek, Jiří Nešický, Luboš Řehák, Marcel Řehák, Bohuslav Sokol, Jiří Šebrle, Jiří Tölg.

Komentáře k tomuto článku