Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 11 Ani vedení 3:0 a 5:1 nestačilo Lomaxu k zisku bodu s několikanásobným vítězem soutěže Proplastem!

Lomax Česká Třebová – článek 11 Ani vedení 3:0 a 5:1 nestačilo Lomaxu k zisku bodu s několikanásobným vítězem soutěže Proplastem!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Ani vedení 3:0 a 5:1 nestačilo Lomaxu k zisku bodu s několikanásobným vítězem soutěže Proplastem!

Vytvořeno:23. 11. 2019, 9:20   (upraveno 23. 11. 2019, 9:29)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lomax překvapil několikanásobného vítěze soutěže Proplast Ústí nad Orlicí a velmi dobrou kombinační hrou v úvodu přehrával ůstecký celek a sázel mu jeden gól za druhým. Vedení 3:0 a 5:1 českotřebovský celek trochu ukolébalo a Proplast se nakonec chytil a svůj obrat dokonal necelé dvě minuty před koncem. V dresu Lomaxu se představil nový hráč Martin Motyčka, který přispěl k dobrému výsledku dvěma asistencemi... Výborný výkon podal v brance opět Pavel Peterka!!

LomaxČeská Třebová - Proplast Ústí nad Orlicí 5:6 (3:0, 2:4, 0:2)

Uběhlo šestapadesát sekund hry a nový hráč Lomaxu Martin Motyčka převzal puk a poslal do šance najetého Romana Ollého, který střelou po zemi překonal Martina Preislera v brance Proplastu - 1:0. Na začátku 14. minuty pak opět Martin Motyčka vybojoval puk a zpoza branky našel najetého Milana Vopařila, který pohotově zvýšil na 2:0. Za dalších třináct sekund se uvolnil Roman Ollé, přihrál na najetému Michalu Schlöglovi, který zakončil první třetinu na 3:0. Následně byl vyloučen Martin Motyčka a Proplast svou šanci proměnil ve snížení, když po přihrávce Tomáše Zavřela snížil nadvakrát Miroslav Váně na 3:1. V 19. minutě pak po kombinaci Michaela Reslera a Romana Ollého odpověděl Michal Schlögl na 4:1. Za dalších 61 sekund pak po další pěkné kombinaci Romana Ollého a Michaela Reslera upravil dokončeným hattrickem Michal Schlögl stav na 5:1. Následně jel trestné střílení Michal Resler, ale další šanci na zvýšení stavu nevyužil, a to byla, jak se nakonec ukázalo, chyba, kterou zkušený soupeř v dalších minutách dokázal potrestat. Ve 21. minutě totiž uvolnil Miroslav Váně ml. Tomáše Zavřela a ten snížil na 5:2. Ve 25. minutě poslal do brejku Libor Teplý Miroslava Váněho ml. a ten opět skóroval na 5:3. Na konci 27. minuty bylo ještě hůře. To po akci Miroslava Váněho skóroval pro změnu Libor Teplý na 5:4. Do posledního dějství šel Lomax s úmyslem vedení udržet, ale to se, bohužel, nepodařilo. Ve 39. minutě byli vyloučení Dušan Schlögl a nadruhé straně neustále provokující Libor Teplý a hra 4 na 4 více vyhovovala soupeři. Lomax ztratil ve středním pásmu puk a po protiútoku Tomáše Pachla vyrovnal Jan Janoušek na 5:5. Obrat pak dokonal na začátku 41. minuty dokončeným hattrickem Miroslav Váně ml. po přihrávce Tomáše Zavřela - 5:6. Lomax už v závěru neměl sílu na vyrovnání, ale i tak všichni hráči zaslouží pochvalu, a to včetně brankáře Pavla Peterky, který kolikrát vychytal nemožné.

Fakta - branky: Michal Schlögl 3, Roman Ollé, Milan Vopařil - Miroslav Váně ml. 3, Tomáš Zavřel, Libor Teplý, Jan Janoušek. Aistence: Martin Motyčka 2, Roman Ollé 2, Michael Resler - Tomáš Zavřel 2, Miroslav Váně ml. 2, Libor Teplý, Tomáš Pachl. Vyloučení: 2:3, využití: 0:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Slavík, Nešický ml. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Miroslav Čech, Martin Motyčka (2), Milan Vopařil, Jaroslav Hamerník, Martin Kuda, Dušan Schlögl (2), Martin Šudoma. Sestava - Proplast Ústí nad Orlicí: Martin Preisler - Vladimír Deml, Jan Janoušek, Libor Paclík, Tomáš Pachl, Libor Teplý (2), Miroslav Váně ml., Miroslav Váně st., Tomáš Vavřina (4), Tomáš Zavřel.

Komentáře k tomuto článku