Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 11 Lomax nezlomilo ani vedení Veteránů 0:3 a 1:4...

Lomax Česká Třebová – článek 11 Lomax nezlomilo ani vedení Veteránů 0:3 a 1:4...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Lomax nezlomilo ani vedení Veteránů 0:3 a 1:4...

Vytvořeno:9. 12. 2017, 13:11   (upraveno 6. 5. 2019, 8:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Zatím poslední celek první ligy Veteráni Česká Třebová vstoupili do zápasu velmi dobře a brzy vedli 3:0 a 4:1. Lomax to ale nezlomilo a především v poslední třetině zcela Lomax dominoval a po zásluze zvítězil!

Lomax Česká Třebová - Veteráni Česká Třebová 6:4 (0:3, 2:1, 4:0)

Už ve 2. minutě vytvořili Veteráni závar před brankou Lomaxu a po asistenci Romana Křivohlávka dotlačil puk za záda Pavla Peterky Pavel Drobný - 0:1. V 6. minutě se Lomaxu naskytla přesilovka, ale ujel Petr Kvasnička a z jeho přihrávkly zvýšil Milan Pošepný na 0:2. Nepovedený úvod Lomaxu pak korunoval v 10. minutě Břetislav Zeman, který po přihrávce Milana Pošepného prostřelil od modré vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Až na úplném začátku 17. minuty ujel po pravé straně Michael Resler, předložil puk na Romana Ollé, který ho usměrnil pohotově do branky - 1:3. Ve 23. minutě ale Lomaxu opět ujel Petr Kvasnička a po jeho střele dotlačil puk za záda Pavla Peterky Milan Pošepný - 1:4. Ani tento stav Lomax nepoložil. Ve 25. minutě se protáhl stahovačkou po pravé straně Tomáš Lesák, předložil puk před branku, kde ho nadvakrát dotlačil za záda Stanislava Dočkala v brance Michael  Resler - 2:4. To hráče Lomaxu povzbudilo a do poslední části šli s velkým odhodláním se zápase něco udělat. Už ve 30. minutě poslal Karel Mifek vpřed Michala Schlogla a ten se tváří v tvář Stanislavu Dočkalovi nemýlil a snížil na 3:4. Další samostatný nájezd zahodil Michael Resler, ale ve 37. minutě se Lomax konečně dočkal.  Velkou bojovnost předvedl Martin Krása, ketrý vybojoval puk pro Tomáše Lesáka  a ten ho dotlačil do branky a vyrovnal - 4:4. Na konci 39. minuty si najel na přihrávku Michaela Reslera zpoza branky Michal Sclogl a poslal Lomax do vedení - 5:4. Ve 42. minutě se prosadil z pravé strany Roman Ollé, předložil puk na Michaela Reslera, který z první po zemi zvýšil na konečných  6:4.

 Fakta - branky: Michael Resler 2, Michal Schlogl 2, Roman Olle, Tomáš Lesák - Milan Pošepný 2, Pavel Drobný, Břetislav Zeman. Asistence: Michael Resler, Tomáš Lesák, Karel Mifek, Martin Krása, Roman Olle - Petr Kvasnička 2, Roman Křivohlávek, Milan Pošepný. Vyloučení: 1:4, využití: 0:0, v oslab ení: 0:1. Rozhodčí: Pirkl, Nešický. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Lesák, Jaroslav Hamerník, Martin Šudoma, Karel Mifek, Michal Schlog, Michael Resler (2), Roman Olle, Martin Krása, Milan Tomeš, Miroslav Čech, Tomáš Adamec. Sestava - Veteráni Česká Třebová: Stanislav Dočkal - Pavel Drobný, Petr Horníček, Jaroslav Hrdina, Radim Kolář, Roman křivohlávek, Petr Kvasnička (4), Lukáš Lustyk, Martin Plch, Milan Pošepný, Jiří Zajíček (2), Břetislav Zeman.

Komentáře k tomuto článku