Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 12 Lomax bezpečně přehrál Třebovici a přiblížil se návratu do 1. ligy!

Lomax Česká Třebová – článek 12 Lomax bezpečně přehrál Třebovici a přiblížil se návratu do 1. ligy!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Lomax bezpečně přehrál Třebovici a přiblížil se návratu do 1. ligy!

Vytvořeno:8. 12. 2018, 19:01   (upraveno 6. 5. 2019, 7:38)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve čtvrtém druholigovém duelu měl Lomax za soupeře Třebovici. V minulosti to byl celek, který hrál o první příčky 1. ligy, ovšem letos mu odešli některé opory, a tak Třebovice balancuje na rozhraní druhé a třetí ligy. Do utkání s Lomaxem nastoupila Třebovice pouze s osmi hráči, ale chvílema nebezpečně trápila zadní řady Lomaxu. Výborné utkání ake zahrál opět Michal Schlögl a podílel se na čtyřech brankách svého týmu, který zaslouženě i počtvrté zvítězil.

Lomax Česká Třebová - HC Třebovice 6:2 (2:0, 2:2, 2:0)

Do zápasu vstoupil Lomax aktivně, ale až na začátku 8. minuty se po kombinaci dvojice Michael Resler a Roman Ollé poprvé prosadil Michal Schlögl - 1:0. Za dalších dvaadvacet sekund po přihrávce Michaela Reslera zpoza branky mířil opět přesně pod horní tyč Michal Schlögl a bylo to už 2:0. Do druhé části vstoupila Třebovice lépe a v 19. minutě  ztratil Lomax ve své třetině puk a po dobré kombinaci a nahrávce Tomáše Mikuleckého snížil Tomáš Jiruf na 2:1. Radost Třebovici vydržela něco málo přes dvě minuty. Při útočení její hráč ztratil puk a Martin Krása vysunul do brejku perfektně Martina Dobeše, který svým prvním gólem za Lomax zvýšil po zemi mezi betony brankáře Davida Koláře na 3:1. Ve 24. minutě se v útočném pásmu prosadil Michal Schlögl a jeho přesnou přihrávku uklidil za záda brankáře Michael Resler - 4:1. Na konci 25. minuty ale našel na modré čáře Milan Hejč ml. Lukáše Altenburgera a jeho nahození na branku záhadně skončilo za zády Pavla Peterky - 4:2. V následných šancích zvoněla nekolikrát tyč branky Třebovice, ale gól nepadl. Do třetí části šel Lomax velmi aktivně a ve 38. minutě našel Michael Resler u branky zcela volného Tomáše Lesáka, ale jeho střela šla nad. Puk se ale zmocnil Roman Ollé a z nemožného úhlu ho nastřelil na branku, kde si ho ležící David Kolář srazil za svá záda - 5:2. Ve 40. minutě po akci Romana Ollé uvolnil u branky Michal Schlögl zcela volného Michaela Reslera, který střelou z první trefil puk přesně do horního růžku Davida Koláře a pečetil tak výhru Lomaxu na konečných 6:2. Nutno dodat, že Pavel Peterka po druhém obdrženém gólu pochytal několik vyložených šancí soupeře a svůj celek podržel.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Michael Resler 2, Martin Dobeš, Roman Ollé - Tomáš Jiruf, Lukáš Altenburger. Asistence: Michal Schlögl 2, Roman Ollé, Michael Resler, Martin Krása, Tomáš Lesák - Tomáš Mikulecký, Milan Hejč ml. Vyloučení: 2:4, bez využití. Rozhodčí: M. Arnold, J. Verner. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák (2), Martin Hapala st., Jiří Špryňar, Michael Resler, Michal Schlögl, Roman Ollé, Martin Krása, Martin Dobeš (2), Tomáš Adamec. Sestava - HC Třebovice: David Kolář - Lukáš Altenburger, Milan Hejč ml., Ondřej Chadima (2), Tomáš Jiruf (2), Petr Kašpar, Tomáš Mikulecký (4), René Štyndl, Jan Voda.

Komentáře k tomuto článku