Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 12 Na českotřebovskou Calibru platil autor čtyř branek Michal Schlogl!!!

Lomax Česká Třebová – článek 12 Na českotřebovskou Calibru platil autor čtyř branek Michal Schlogl!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Na českotřebovskou Calibru platil autor čtyř branek Michal Schlogl!!!

Vytvořeno:12. 12. 2016, 12:32
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po minulém ,,debaklu" 0:5 s Osíkem šel Lomax do zápasu s Calibrou obezřetně a jak se ukázalo, tak právem. Calibra dobře bránila a vyrážela na rychlé brejky a trestala jakoukoliv chybu. Dobře se nevyspal ani brankář Tomáš Strouhal, ale nakonec vše dobře dopadlo, protože Lomax má střelce Michala Schlogla, který čtyři branky dal a jednu ještě připravil!

Lomax Česká Třebová - HC Calibra Česká Třebová 7:6 (1:3, 3:2, 3:1)

Už ve 3. minutě se Lomax nevyvaroval chyby a po přihrávce Miroslava Pachla otevřel skóre utkání Petr Voleský - 0:1. Lomax se z branky brzy otřepal a v 6. minutě si vytvořil tlak u branky Calibry a po přihrávce Marka Břehovského mířil přesně Martin Hapala ml. a bylo vyrovnáno - 1:1. Radost z vyrovnání ale trvala pouhých pět minut. To se z přihrávky Radka Palána prosadil rychlý Ondřej Mistr a vrátil Calibře vedení - 1:2. A aby toho nebylo málo, tak tentokrát z přihrávky Miroslava Pachla opět Ondřej Mistr zvýšil už na 1:3 ve 14. minutě. Do druhé třetiny šel Lomax se snahou s výsledkem něco udělat. Už v 16. minutě našel před brankou Martin Šudoma Michaela Reslera, který střelou pod horní tyč snížil na 2:3. Na začátku 18. minuty ale poslal puk za záda Tomáše Strouhala z přihrávky Miroslava Pachla Radek Palán a opět to bylo o dvě branky - 2:4. Ve 22. minutě ale uvolnil Martin Šudoma Michala Schlogla a ten nezaváhal a snížil na 3:4. Ve 27. minutě poslal po přihrávce Petra Voleského z dálky padáček na branku Lomaxu Radek Palán a Tomáš Strouhal se musel červenat - 3:5. Lomax to ale nezlomila a dál bojoval. Ve 27. minutě se individuálně prosadil Michal Schlogl a snížil na 4:5. Rozhodnutí přišlo až ve třetí části, ale Lomax to neměl vůbec jednoduché. Ve 32. minutě po přihrávce Martina Šudomy dokončil svůj hattrick v utkání Michal Schlogl a vyrovnal na 5:5. Ve 38. minutě bylo ještě veseleji. Michael Resler zachytil přihrávku obránce, posunul puk na Michala Schlogla a z jeho přesné přihrávky před branku poslal Jaroslav Jandera Lomax poprvé v utkání do vedení - 6:5. Za necelé dvě minuty ale bylo po radosti. Po závaru před brankou Lomaxu střílel Karel Melichar, puk se dostl k neobsazené Monice Řepková a ta nezaváhala a přesně mířenou střelou vyrovnala na 6:6. Ve 41. minutě ale přišlo rozuzlení. Tomáš Lesák poslal puk před branku, kde byl osamocený Michal Schlogl a ten pohotovou střelou svým čtvrtým zásahem v utkání přiřknul tři body Lomaxu - 7:6. 

Fakta - branky: Michal Schlogl 4, Martin Hapala ml., Michael Resler, Jaroslav Jandera - Ondřej Mistr 2, Radek Palán 2, Petr Voleský, Monika Řepková. Asistence: Martin Šudoma 3, Marek Břehovský, Tomáš Lesák, Michal Schlogl - Miroslav Pachl 3, Karel Melichar, Radek Palán, Petr Voleský. Vyloučení: 3:2, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes, Tomáš Doubrava. Sestava - Lomax Česká Třebová: Tomáš Strouhal - Tomáš Adamec, Marek Břehovský, Jaroslav Hamerník (4), Martin Hapala st., Martin Hapala ml. (4), Jaroslav Jandera, Martin Krása, Tomáš Lesák, Michael Resler, Michal Schlogl, Martin Šudoma, Milan Vopařil. HC Calibra Česká Třebová: David Broulík - Jiří Glac (2), Stanislav Kraitl, Karel Melichar, Ondřej Mistr, Miroslav Pachl, Radek Palán, Tomáš Pirkl, Stanislav Ruda (2), Monika Řepková, Petr Voleský.

Komentáře k tomuto článku